Muzica-Amatur

Greu de crezut că au trecut 24 de ani!! :(
Imi aduc aminte de ziua de 22 ca si cum ar fi fost ieri. E greu de uitat atmosfera din Piata Revolutiei!

Ultima editare:
Craciun fericit tuturor amaturistilor si celor dragi !

Craciun fericit tuturor amaturistilor si celor dragi !

- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -

Muzica-Amatur

Chuck Berry

Lynyrd Skynyrd

Motorhead & ZZ Top & Nirvana (Foo Fighters)

Ultima editare:
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
Craciun Fericit ( Talentul nu poate sa nil ia nimeni )

Muzica-Amatur

In aceeasi nota, cu adanca admiratie pentru tinerele noastre talente ,,,,
- - - Actualizat - - -
Ce zici Dane, esti mandru, nu ?
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Apropos, felicitari pentru titlul judetean ! Sarbatori fericite !
- - - Actualizat - - -
Dar sa vedem ce au si altii la aceeasi varsta...
- - - Actualizat - - -

In memoriam - Yusef Lateef-o legenda a lumii muzicale de jazz-saxofonist DE EXCEPTIE (si nu numai)....castigator de Grammy......stins la 93 de ani in ajun de Craciun...REST IN PEACE.

Sarbatori Fericite!!
Si acum doua cantece care imi sunt aproape de suflet,poate le-am postat si de Craciunul trecut,cui ii pasa:)

Ping Pong-ul si muzica. Editie de Craciun

Ping Pong-ul si muzica. Editie de Craciun

Foarte frumos filmul..... Dar este cea mai tare melodie pt. 2014... La multi ani!

Gary Moore ? The Messiah Will Come Again

Gary Moore ? The Messiah Will Come Again

Cu drag, amaturistilor iubitori de muzica buna, in dar de Craciun:
- - - Actualizat - - -
For your pleasure! Enjoy!

When The Saints Go Marching In

When The Saints Go Marching In

Louis Armstrong.

BB King.

ALEX MUSAT, copilul minune al blues-ului românesc.

ALEX MUSAT, copilul minune al blues-ului românesc.

Potential avem, nici nu se pune problema. Incultura la romani, impreuna cu mass-media de foarte proasta calitate, care promoveaza numai parasute cu tite mari care fac playback (sa-mi fie iertata exprimarea), ii priveaza acesti tineri muzicieni de aprecierea pe care ar trebui sa o primeasca in tara lor.
Totusi emisiunea lui A.G. Weinberger, Acadeaua de la TVR 2, sare din aceste tipare si ne prezinta artisti de o certa valoare (cum este si cazul lui Alex Musat).
Vreau sa va prezint un tinar chitarist din Bistrița, pe care o sa am placerea sa-l vad intr-un club Timișoara in data de 10 ianuarie.
Alex Musat, unul din cei mai talentați chitariști din noua generație din țara noastră, este un tânăr de 18 ani din Bistrița care a fost selectat în finala concursului ?Englezii au Talent?. Deoarece nu avea rezidență în Marea Britanie, el nu a mai ajuns în marea finală. Alex Musat și-a început cariera cânt?nd muzică populară alături de Aurel Tămaș, după care a studiat pianul și mai apoi chitara. Recent, împreună cu trupa sa ? ?Trupa Aia? ? a început colaborarea pentru o emisiune la LookTv, iar în luna octombrie a fost invitat în cadrul emisiunii ?Garantat 100%?, unde l-a impresionat pe realizatorul acesteia, Cătălin Ștefănescu. Printre evenimentele la care tânărul elev aflat în clasa a 12-a a participat în ultimii ani se numără festivalul de blues de la Sighișoara și concursul ?Byron rock your hight school?, unde Alex a obținut premii pentru cel mai bun chitarist și cel mai bun vocalist.

Alex Musat & AG Weinberger-Burp Rag by Doug Seven.

Trupa Aia-When a man loves a woman.

Alex Musat & AG Weinberger-Gravity.

Back
Sus