Muzica-Amatur

Stefan Hrusca - Cele mai frumoase colinde

Stefan Hrusca - Cele mai frumoase colinde

Cu drag, tuturor colegilor amaturisti si familiilor lor, in prag de Craciun, cele mai cunoscute colinde.
Sarbatori fericite !

Rock Christmas - Joe Satriani, Steve Vai, Zakk Wylde

Rock Christmas - Joe Satriani, Steve Vai, Zakk Wylde

"So that's my story, this is all I've got to say..."
Drum bun, Joe Cocker.

Rock Chrismas 3 - Metalica, Dio, Skid Row

Rock Chrismas 3 - Metalica, Dio, Skid Row

Rock Christmas 3 - Temptations, Luther Vandross, Lemmy Kilmister

Rock Christmas 3 - Temptations, Luther Vandross, Lemmy Kilmister

Hocus Pocus

Hocus Pocus

Jan Akkerman isi serbeaza azi, in ajunul Craciunului, a 68-a aniversare. Chitarist olandez, pianist, bassist, acordeonist, flautist si
percutionist, de asemenea, Jan a fost ales, in 1973, de catre revista muzicala britanica Melody Maker, cel mai bun chitarist din
lume. A facut parte, in perioada cea mai de succes a carierei sale(prima jumatate a anilor 70), din grupul Focus, alaturi de
Thijs van Leer-clape, flaut, voce; Bert Ruiter-chitara bass si Pierre van der Linden-tobe.
Iata una din piesele de referinta ale grupului, Hocus Pocus, compozitie Akkerman- Van Leer.

Si, daca tot suntem in preajma Sarbatorilor de Iarna, permiteti-mi, va rog, toti cei ce frecventati, asiduu, paginile forumului(muzicale
sau nu), sa va urez multa sanatate, bucurii, impliniri de orice natura si un sincer "La multi ani!"

Craciun Fericit !

Craciun Fericit !

un clip facut pentru colegii mei din firma,insa nu cred sa deranjez prea tare
Multumesc !

Ultima editare:
Printre C.D. urile aparute anul acesta iata unul interesant,mai ales daca avem in vedere componenta trupei

Christmas Music (rock 'n' roll edition)

Christmas Music (rock 'n' roll edition)

Back
Sus