Muzica-Amatur

La multi ani, ROMANIA !

La multi ani, ROMANIA !

La multi ani, Romania ! La multi ani, romani de pretutindeni !

- - - Actualizat - - -

Buddy Guy.

Damn Right I've Got The Blues.

Born To Play Guitar.

Sweet Home Chicago.

Hoochie Coochie Man.

Remember JOHN LENNON

Remember JOHN LENNON

La 8 dec. 1980 sfarsea tragic unul dintre cei mai cunoscuti si adulati muzicieni din toate timpurile - John Lennon - leader, vocalist, multiinstrumentist, compozitor si textier, al celebrei trupe The BEATLES, cu o influenta covarsitoare in epoca. Celebritatea sa a fost imensa si poate acest lucru i-a si grabit sfarsitul. Povestea o cunoasteti ...

Mostenirea lui materiala, spirituala, muzicala, ..., dainue peste timp. Imaginea lui, la fel.

Peste timp, va ureaza CRACIUN FERICIT !

R.I.P. John !

...parca a fost ieri. Iata ca au trecut 10 ani de la memorabilul concert, de pe O2 Arena, din Londra,
al celor de la Led Zeppelin. Se cunosc multe, s-au scris si mai multe despre Celebration Day-ul,
din 10 decembrie 2007, si cu bune si cu, mai putin, bune...Dar, o muzica(si, ce mai muzica!) face mai mult
decat 1000 de cuvinte!
Enjoy it! It's still weekend!

Iuliu n-ai avut ce face, si a trebuit sa postezi Gary Moore. Si asa mi-s too tired. Acuma din cauza ta, mai stau doua ceasuri in miez de noapte, sa-mi mai aduc aminte ce zicea Gary.

Too Tired.

Walking By Myself.

Since I Met You Baby.

Gary Moore ? The Messiah Will Come Again

Gary Moore ? The Messiah Will Come Again

Ca tot se apropie Sfintele Sarbatori de iarna iar sarbatoritul zilei, Bogy, iubeste blues-ul ...

Multumesc Iuliu.
Multumesc Vali.

Tocmai am primit noul lemn, Fender Timo Boll. Trei straturi de molid si doua de mahon :D

Si daca tot mi-ati urat "de bine", atunci sa fie...Let The Good Times Roll.

Ultima editare:
Story of the Blues

Story of the Blues

Va propun: Story of the Blues by ... Gary Moore.

- - - Actualizat - - -

dar si : I'll Play The Blues For You - Joe Bonamassa

Alan Parsons (69)

Alan Parsons (69)

Sarbatoritul zilei: Alan Parsons (69 - n. 20.12.1948, Londra), inginer de studio si initiatorul proiectului "Alan Parsons project" (1975-1987).

- - - Actualizat - - -

La Timișoara s-a murit, si apoi s-a cintat in cinstea lor. Sa nu uitam sa-i onoram, si sa ne aducem aminte de ei in fiecare an.

Pro Musica - Timișoara 1989.

Cargo - 1989.

Ultima editare:
Let There Be Rock

Let There Be Rock

- - - Actualizat - - -

inceputuri ...

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

pai, sa fie Rock ...

Back
Sus