mironliviu
senior
Dumnezeu a facut cerul si pamantul, iar chinezii tot ce a mai ramas de facut.Concluzia: peste un an vom juca cu bile negre din lemn.:crazy:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mai bine spune pe ce loc te-ai clasat la IDM,...banuiesc ca nr de participanti ti-a permis un loc pe podium
Pune si tu cls acolo![]()
Plastic ball: Table Tennis England statement
The ITTF has decided that the new plastic ball will be introduced in ITTF competitions from July 1, 2014. The ETTU has recently confirmed the mandatory use of the plastic ball in all ETTU competition from September 1, 2014. As a matter of principle Table Tennis England supports the decision and will be introducing the new plastic ball this coming season.
We wish to accommodate our players across the membership spectrum, be sensitive to the logistics of all those who are planning for next season, while not disadvantaging our elite athletes who will also be competing at the highest level here and abroad. We all recognise, along with other national associations, that this will be a transitional year.
As such, and following discussion with domestic competition committees, other European nations and equipment distributors, Table Tennis England intends to introduce the new plastic ball in the following competitions from August 1, 2014
? National Championships (senior, junior, cadets – regional qualifiers optional); and
? Grand Prix.
We understand that a reasonable supply of plastic balls will be available in the UK from mid-late July however we are keeping a watching brief and should there not be sufficient supply by then we will issue further guidance in particular with respect to the first two Grand Prix.
Table Tennis England expects and encourages increased use of the plastic ball as the supply becomes more available but recognises the practical difficulties during a transitional year. Therefore apart from the above competitions, it will allow those responsible for all other aspects of Competitive Table Tennis (as defined in Regulations) to choose either celluloid or plastic balls until July 1, 2015 when use of the plastic ball will become mandatory for all Competitive Table Tennis in England.
June 24th, 2014
Dumnezeu a facut cerul si pamantul, iar chinezii tot ce a mai ramas de facut.Concluzia: peste un an vom juca cu bile negre din lemn.
Asa ca... incet-incet cred ca se va ajunge la mingi bicolore sau multicolore.
Asta ar fi o chestie care ar schimba definitiv jocul. Nu doar publicul ar vedea spinul, nu-i asa? Jucatorii mai slabi ar putea fi avantajati (putin, ce-i drept) in acest caz, aceasta fiind o noua contributie la planul ITTF de a nivela valorile. Lucru care nu este neaparat rau, poate este nedrept, insa se creeaza posibilitatea de a crea o concurenta mai mare pentru China, care, probabil, simte lipsa unui adversar care sa-i puna cu adevarat probleme.
Am citit posturile de mai sus. Totusi, ce m-ati sfatui, pentru moment, sa cumpar vreo 50 mingi pentru antrenament din celuloid sau noi, din plastic? Ar fi mai indicat sa incerc ma obisnuiesc cu cele noi sau mai merg inca mult timp si cele din celuloid? Multumesc.
De proba am adus si eu de 2 luni deja am dat cel putin 30 de bucati in tara,iar de cumparat le casesti pe www.mesedetenis.ro , le am deja dar stocul este limitat si urmatoarea sarja vine de abea in saptamana 27iulie-2 august.La Tabara de la Gura Humorului sunt la dispozitia participantiilor noile mingi de plastic Joola 40+ de plastic.Multumesc mult, daca-i asa, e clar, cumpar din celuloid, insa as lua macar 2-3 de proba si din plastic, am vazut ca Androgir au postat pe site noile mingi, insa nu au acum pe stoc, dar au zis ca vor aduce.
De proba am adus si eu de 2 luni deja am dat cel putin 30 de bucati in tara,iar de cumparat le casesti pe www.mesedetenis.ro , le am deja dar stocul este limitat si urmatoarea sarja vine de abea in saptamana 27iulie-2 august.La Tabara de la Gura Humorului sunt la dispozitia participantiilor noile mingi de plastic Joola 40+ de plastic.