Ofer parteneriat contra cost bucuresti

Re: Ofer parteneriat conta cost

MAI GEORGICA"TATA" TE-A INEBUNIT DUMNEZEU?
CE DRAQ MA ESTI MAI SCUMP CA vasiLICA?
AM GLUMIT ESTI CHIAR IEFTIN!!!
DACA NU GASESTI NICI UN ANGAJAMENT IN VARA TE ASTEPTAM PE LA NOI!
CE NU VREI SA FACI ECHIPA CU AMICUL TAU CEL MAI BUN?
DACA TE GANDESTI PREA MULT S-AR PUTEA SA NU TE MAI VREM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
STI CUM E,CA LA MECI LOCURILE IN TRIBUNA CELE CENTRALE S-E OCUPA DE PRIMII VENITI :lol: :lol: !!!!!!!

Chiru a spus:
MAI GEORGICA"TATA" TE-A INEBUNIT DUMNEZEU?
CE DRAQ MA ESTI MAI SCUMP CA vasiLICA?
AM GLUMIT ESTI CHIAR IEFTIN!!!
DACA NU GASESTI NICI UN ANGAJAMENT IN VARA TE ASTEPTAM PE LA NOI!
CE NU VREI SA FACI ECHIPA CU AMICUL TAU CEL MAI BUN?
DACA TE GANDESTI PREA MULT S-AR PUTEA SA NU TE MAI VREM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
STI CUM E,CA LA MECI LOCURILE IN TRIBUNA CELE CENTRALE S-E OCUPA DE PRIMII VENITI :lol: :lol: !!!!!!!
Astept niste oferte, o sa va dau si voua un raspuns, mai e pana in vara :)
Ms frumos oricum pentru oferta.

gdurdun a spus:
OFER PARTENERIAT, ANTRENORIAT (IN CAZUL IN CARE DORESTE CINEVA ANTRENOR PERSONAL LA DIFERITE CONCURSURI ETC DIVERSE) CONTRA COST, AM STAT SI M-AM GANDIT SI AM AJUNS LA OFERTA DE MAI JOS IN PRIVINTA PARTENERIATULUI.
OFER PROFESIONALISM SI SERIOZITATE DEASEMENEA CER PROFESIONALISM SI SERIOZITATE.
OFERTA DE TIP ABONAMENT :
01.04.2009 - 30.04.2009

PRET NORMAL - PRET CU DISCOUNT

10 ORE - 200 RON - 5% = 190 RON
15 ORE - 300 RON - 10% = 270 RON
20 ORE - 400 RON - 15% = 340 RON
25 ORE - 500 RON - 20% = 400 RON
50 ORE - 1000 RON - 25% = 750 RON

Cu respect George Durdun,
Pentru mai multe detalii, P.M.

deci mie personal mi se pare mult....avand in vedere ca trebuie sa platesti si masa + orele de antrenament....nush cati isi permit sa plateasca 70-80 lei / sedinta ....poate spun yo aiureli si sunt necunoscator, dar nu cred ca cineva poate spune ca este putin....

NuTzu a spus:
deci mie personal mi se pare mult....avand in vedere ca trebuie sa platesti si masa + orele de antrenament....nush cati isi permit sa plateasca 70-80 lei / sedinta ....poate spun yo aiureli si sunt necunoscator, dar nu cred ca cineva poate spune ca este putin....
Cati ani ai Nutzu? Asta ca idee...
In primul rand e o treaba de elementar bun simt sa nu comentezi preturile cerute de unii sau de altii, in afara cazului in care vii cu o contraoferta si cu argumente clare.
Sa-ti spun o treaba. Cand merg cu George la sala, dupa ce scoate sufletul din mine, si iau o pauza de 10-15 minute, se gasesc instantaneu tot felul de flacai care doresc "sa schimbe cateva mingi cu el". Personal nu ma deranjeaza de nici o culoare desi eu platesc masa si sedinta de antrenament. Alta e insa treaba. Daca le spun ca omu' ofera parteneriat contra cost incep sa se eschiveze, ca n-au bani, ca nu vin des, ca una, ca alta. efectiv treaba asta pe mine personal ma enerveaza. Am un prieten care are o vorba ce se potriveste foarte bine in situatia asta: "Pe degeaba mama-soacra".
Care o fi diferenta intre un profesor care da meditatii la matematica si unul care da meditatii la tenis? Eu nu o sesizez.
Si mai e un lucru. In mai toata lumea un hobby se situeaza in zona pagubei. Ca e vorba de pescuit, golf, tenis, ce vrei tu. De aia e hobby si nu meserie. Cumparam palete de 'spe milioane, le schimbam ca pe ciorapi ca trebuie sa avem ultimul racnet si ni se pare scump un parteneriat cu un meserias.
Las-o.....

acum nu mai am voie nici sa-mi exprim parerea? :) nu cred ca am dat in cap nimanui ca am zis ca mi se pare mult....doar nu ma obliga nimeni sa ma duc sa fac cu george ceva...

N-ai inteles de nici o culoare mesajul, Nutzule. Nici din mesajul privat pe care mi l-ai trimis nici din Reply-ul de mai sus.

gorilaz2003 a spus:
Am incercat si am intrebat pe unde am putut sa fac ceva gen cu masa inclusa, dar nu am cum din pacate, poate in viitorul apropiat.
Valabilitatea am puso pentru a putea lega antrenamentele (nu unu acum unu peste 2 luni, ca nu se face nimic)
De la 20ron/ora am facut si am ajuns la urmatoarele tarife.
8ore - 15.00/ora - 120 RON
12ore - 15.00/ora - 180 RON
16ore - 15.00/ora - 240 RON
20ore - 14.00/ora - 280 RON
30ore - 13.00/ora - 390 RON
VALABILITATE - 60 ZILE
40ore - 12.00/ora - 480 RON
50ore - 11.00/ora - 550 RON
60ore - 11.00/ora - 660 RON
VALABILITATE - 120 ZILE
O SA INCEP CU DIFERITE PROMOTII SA LE ZIC ASA :D , DE WEEKENDUL VIITOR SI IN CURSUL SAPTAMANII, O SA ANUNT PE FORUM.
George,

LUNI 6 IULIE, ORA : 09:00 - 12:00, COMPLEX IDM
ANTRENAMENT GRATUIT CU ORICINE DORESTE*

*(Toti cei care doresc sa vina nu ii costa absolut nimic,eu la ora 09:00 o sa fiu la complex IDM, eu am sa achit masa)
VA ASTEPT !

asta e la misto clar! dar daca nu e la misto eu sunt dispus sa achit masa sa joc cu tine:d

negria a spus:
asta e la misto clar! dar daca nu e la misto eu sunt dispus sa achit masa sa joc cu tine:d
Nu este nimic la misto.
Luni la ora 09:00 eu sunt la IDM si o sa joc cu toti cei care doresc pana la ora 12:00.
O zi buna.

George nu este deloc mistocar. Este un baiat foarte serios, talentat si muncitor. Mai ramane sa fiti si voi :!: :D

VISCO a spus:
George nu este deloc mistocar. Este un baiat foarte serios, talentat si muncitor. Mai ramane sa fiti si voi :!: :D
Dl. Aurel, va astept si pe dumneavoastra :D
Imi este teama sa nu fim prea multi si sa nu avem loc la o masa :D, o rezolvam noi acolo.

Mai tizule, pe la Constanța nu vii macar o saptamana-doua, ca avem noi aici si clienti si mese de antrenament. Faci si ceva plaja, castigi si un ban.... noi suntem cativa doritori, ca aici nu prea avem antrenori pt noi, grupa de old-boys amatori.
Mai da cineva ore prin cta, dar nu prea ai ce sa inveti mare lucru, doar joc de contre si sa plesnesti mingea cand vine mai inalt... astea le mai stim si noi... nu tu teme, topspin sau servicii...
Asadar, ia in calcul si un sejur la mare, ca sigur si baietii din Mangalia s-ar inscrie in program!... Poate aranjam si cu cazarea daca ne mobilizam. :wink:

george a spus:
Mai tizule, pe la Constanța nu vii macar o saptamana-doua, ca avem noi aici si clienti si mese de antrenament. Faci si ceva plaja, castigi si un ban.... noi suntem cativa doritori, ca aici nu prea avem antrenori pt noi, grupa de old-boys amatori.
Mai da cineva ore prin cta, dar nu prea ai ce sa inveti mare lucru, doar joc de contre si sa plesnesti mingea cand vine mai inalt... astea le mai stim si noi... nu tu teme, topspin sau servicii...
Asadar, ia in calcul si un sejur la mare, ca sigur si baietii din Mangalia s-ar inscrie in program!... Poate aranjam si cu cazarea daca ne mobilizam. :wink:
Pe data de 21.07 - 27.07 sunt in Constanța.
Cu cea mai mare placere o sa vin sa jucam macar o zi. (depinde cum o sa stau cu timpul)

Perfect!
Te asteptam cu drag, cu paine, sare si sarmale! :) ... si "macar" un antrenament sa facem, sa ne cunoastem si tot ar fi placut!!
In ce statiune te cazezi?
Cele bune!

george a spus:
Da-mi voie sa te contrazic George.Exista si in Constanța cineva care face antrenamente k la carte,gen teme,cutii variate,cutii de serve,cutii de preluari pe serve,etc.Totul este sa te intereseze si atata timp cat dispui financiar si mai ales vrei sa inveti poti fi ajutat in acest sens.Sunt deja cativa insi care fac acest lucru si chiar se vede k avanseaza k stil de joc,etc.In rest,o zi buna!

Back
Sus