OFERTA PARTENERIAT IN BUCURESTI

Chiru

senior
Ptr. cei din București ofer parteneriat la preturi de bun simt.
Locatiile de antrenament sunt in functie de zona de resedinta a fiecaruia adica:
Sala clubului CSO Voluntari,in spatele cladirii Metro Voluntari;
Clubul Viva Sport din sos. Oltenitei nr.103-big berceni;
Clubul Top Arena in incinta Semana Parc-metrou Petrache Poenaru;
Ptr. cei ce locuiesc in zona berceni,luica,giurgiului etc. si care sunt mai putin mofturosi
se pot antrena in conditii bune la o sala-centrala termica din zona luica.
sedintele de antrenament sunt de 1,30 ore pretul fiind negociabil in functie de locatia de antrenament dorita.
detalii pe m.p. sau la tel.0755062237 paul chiru.

Re: OFERTA PARTENERIAT IN BUCURESTI

pentru cei interesati ne putem vedea in cursul zilei de azi 09.10.2010 la viva sport club-big berceni
unde se va inaugura complexul sportiv.

asa fac prietenii, se lauda intre ei, nu ca tine jigodie :lol: :lol:
in alta ordine de idei astept telefoane de la cei doritori de antrenament

DA MAH, DAR SI EU TE CONSIDERAM PRIETEN PANA CAND MI-AM DAT SEAMA CA ESTI PAGUBOS SI IN PLUS BAGI SI STRAMBE PE LA ALTII...PRIETENII FAC D-ASTEA???!!!
CU MUNCITORII N-AM FACUT NIMIC...IN PLUS S-A SUPARAT LUMEA PE MINE...IA SA-MI DAI 200 EURO DE LA TINE
PAGUBOSULE :lol: :lol: :lol:

patrick-uta tata asa iti place tie sa te bagi in seama si sa strici toate topicurile?
lasa-ne nepotele ca s-a saturat lumea de tine.....mai are gabita....cand s-o satura el e jale
ramai caine vagabond.... :lol: :lol: :oops: :oops: :shh:

oferta este valabila si ptr. grupuri de 2-3 jucatori la o sedinta de 2 ore
si un pret pe masura.
de exemplu ptr. 2 jucatori 250 lei pe luna(8 sedinte)sau ptr, 3 jucatori 300 lei pe luna.
pentru aceste oferte plata se face anticipat iar cele 8 sedinte se pot face in maxim o luna

As dori sa ma inscriu si eu impreuna cu gabi pantelimon dar iti putem oferi maxim 100 ron/luna (suntem amarati si este criza)
astept rapuns..
Va multumesc

Incepand din data de 30-11-2010 voi activa in sala(centrala) de la fizicienilor.
doritorii de parteneriat din zona salajan-dristor(si nu numai) ma pot gasii acolo dimineata intre orele 9-16.
tariful de joc ramane acelasi ca inainte 10 ron(de persoana) JOCI CAT VREI.
ptr. parteneriat discutam la fata locului.

oferta de la fizicienilor ramane valabila.
ptr. cei ce stiu locatia e bine de stiut ca s-a facut curatenie generala si sala se va moderniza in curand.
sa joci cu 10 ron cat te tin balamalele mai rar gasesti in bucuresti.
va asteptam la joaca!

nu stiu ce inseamna PT la tine dar acolo e centrala la care activa pif cu putin timp in urma
nu este galion

Back
Sus