ÎNCHIS Oferte mese din Germania

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Multumita fotografiilor realizate de colegul Marius ,in postul 89 al turneului "B" de la Agnita,cei interesati au ocazia sa vada pe "viu" mesele ramase:Imperial-0198;Mobil O Mat-0199;Donic.

Mai sunt disponibile urmatoarele mese:
-2 buc Imperial W.Lieck(Sh pe role)-650 ron/buc sau 1200 ron la pachet
-Mobil O Mat Koervers(Sh pe role)-180 eur
-Donic(sh pe picioare)-150 Eur
-Hanno(Sh pe role,rabatabila)-600 ron
-Joola(Sh pe role,dezansamblata,cu blat de 22)-600 ron
-4 filee Andro,noi-15 eur/buc
Sunt tratative in curs si pentru aceste mese ramase,asa ca:primul venit-primul servit.
Restul articolelor au fost achizitionate de colegi amaturisti din tara.

Mai sunt disponibile urmatoarele mese:
-2 buc Imperial W.Lieck(Sh pe role)-650 ron/buc sau 1200 ron la pachet
-Mobil O Mat Koervers(Sh pe role)-180 eur
-Donic(sh pe picioare)-150 Eur
-Hanno(Sh pe role,rabatabila)-600 ron
-Joola(Sh pe role,dezansamblata,cu blat de 22)-600 ron
-4 filee Andro,noi-15 eur/buc
Sunt tratative in curs si pentru aceste mese ramase,asa ca:primul venit-primul servit.
Restul articolelor au fost achizitionate de colegi amaturisti din tara.

Mobil O Mat Koervers si Joola Sh +2 buc filee Andro au fost cumparate de Rosca Nicolae din Rădăuți.

ATENTIE!!!
Cei interesati vor putea vedea cu certitudine lotul de 14 mese noi la Turneul "A+" de la Reghin din luna Mai.
Lista este deschisa si cei inscrisi au prioritate dar vor mai ramane pentru vanzare cateva mese,asa ca ar fi bine sa profitati de aceasta oportunitate cu totii,mai ales cei din zona!

Te rog sa-i comunici lui EMIL ca vreau tricouri joola marimile ptr. copii 8-10 ani si 12-14ani si ptr. noi cei mai tineri (ADICA EU SI ALTI CA MINE)marimea L SI XLin total vreo 20 de bucati(mai multe ptr. copii si vrei 6 ptr. noi).si mi-a promis ca imi aduce si niste fețe de palete.Te rog sa-i reamintesti .Ne vedem la REGHIN.

Te rog sa-i comunici lui EMIL ca vreau tricouri joola marimile ptr. copii 8-10 ani si 12-14ani si ptr. noi cei mai tineri (ADICA EU SI ALTI CA MINE)marimea L SI XLin total vreo 20 de bucati(mai multe ptr. copii si vrei 6 ptr. noi).si mi-a promis ca imi aduce si niste fețe de palete.Te rog sa-i reamintesti .Ne vedem la REGHIN.
OK,stimate coleg!La Reghin va aduce cele solicitate si altele pentru cei interesati!La buna vedere!

Amatorii de mese din zona Nord au "ocazia" sa scuteasca cheltuieli de transport apreciabile cu ocazia turneului de la Reghin,unde vor putea face cunostinta cu al doilea lot de mese!Raportul calitate-pret este mai mult decat tentant!Mai sunt de vanzare si trei mese de arbitraj.

Mese din al doilea lot de Germania disponibile in acest moment:
-1 buc Joola Olimp-noua/verde-1700 ron
-1 buc Joola Rollmat-noua/verde-1700 ron
-3 buc Joola 2000S/albastru-1500 ron si 3 buc/verde-1350 ron,acestea sunt jucate un singur turneu(pana la Reghin!)
Mesele au putut fi "simtite" sambata la Reghin,sunt impecabile si acum se afla depozitate toate la Agnita.
Doritorii le pot achizitiona la preturile enuntate mai sus sau le pot inchiria pentru turnee Amatur,impreuna cu filee si masa de arbitraj+scorer!el:0766.293.569 Csaba Zedler.

Dupa turneul de copii din 1 Iunie de la Agnita vor fi puse in vanzare alte 10 mese Joola 2000S si 10 filee Andro noi,la preturile mentionate mai sus.
In alta ordine,pentru organizatorii de turnee care nu dispun de logistica (suficienta) le propunem varianta inchirierii la pachet:masa+fileu+10 garduri=50 ron,cu masa arbitru+scorer bonus din partea noastra!Acest tarif nu include si transportul dus-intors la destinatie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus