Blaturile sunt de 25. Am sa fac cateva fotografii sambata la concurs si am sa le postez...Poate ne spui ce grosime au blaturile. E o informatie de baza...

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Blaturile sunt de 25. Am sa fac cateva fotografii sambata la concurs si am sa le postez...Poate ne spui ce grosime au blaturile. E o informatie de baza...
Mai sunt disponibile urmatoarele mese:
-2 buc Imperial W.Lieck(Sh pe role)-650 ron/buc sau 1200 ron la pachet
-Mobil O Mat Koervers(Sh pe role)-180 eur
-Donic(sh pe picioare)-150 Eur
-Hanno(Sh pe role,rabatabila)-600 ron
-Joola(Sh pe role,dezansamblata,cu blat de 22)-600 ron
-4 filee Andro,noi-15 eur/buc
Sunt tratative in curs si pentru aceste mese ramase,asa carimul venit-primul servit.
Restul articolelor au fost achizitionate de colegi amaturisti din tara.
OK,stimate coleg!La Reghin va aduce cele solicitate si altele pentru cei interesati!La buna vedere!Te rog sa-i comunici lui EMIL ca vreau tricouri joola marimile ptr. copii 8-10 ani si 12-14ani si ptr. noi cei mai tineri (ADICA EU SI ALTI CA MINE)marimea L SI XLin total vreo 20 de bucati(mai multe ptr. copii si vrei 6 ptr. noi).si mi-a promis ca imi aduce si niste fețe de palete.Te rog sa-i reamintesti .Ne vedem la REGHIN.
"Hanno" +un fileu "Andro" vor lua drumul Clujului azi!Mobil O Mat Koervers si Joola Sh +2 buc filee Andro au fost cumparate de Rosca Nicolae din Rădăuți.