Olimpiada 2008

• Autor subiect Autor subiect filo
  • Dată creare Dată creare
e o foarte mare posibilitate ca echipa chineza sa ia locurile 1,2,3 atat la masculin cat si al feminin ceea ce e pacat .. sa mai lase si pe altii :twisted:

Au lasat acu' vreo 2 ani la ceva campionat mondial, cind le-a tras-o Timo Boll la toti 3.

Apropo de Persson.......ce poate face un jucator ca el si ca Waldner desi au varsta pe care o au.....nu e de mirare ca le dadeau la chinezi ceaiu` pe vremea lor!!!! Dupa cum am auzit nici el nici Waldner nu se mai antreneaza constant de pe la 30 de ani, si doar sporadic de pe la 35, eu cred ca astia ar fi si acum in primii 15-20 daca s-ar antrena serios!!!
bineinteles ca au avut parte si de un culoar `bunicel` dar asta nu ii scade meritele cu nimic.

mda , Persson se si retrasese pentru ceva vreme - a fost antrenor in Dubai

Pacat ca nu a avut Crisan culoarul ala ca era el in finala acum.....mai ales ca l-a mai batut pe Wang Hao de 2 ori pana acum.....ar fi fost o surpriza de ar fi avut ce dezbate chinezii tot anul roata...

cum era oarecum de asteptat jucatoarele din china au luat locurile 1,2,3
Zhang Yining medalie de aur
Wang Nan medalie de argint
Guo Yue medalie de bronz

Doamnelor si domnilor...............
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN

Peste 4 ani vine si randul lui Hao.Pacat de Liquin,el era favoritul meu.

Ryu Seung Min a luat bataie de la (Austriacul) Gardos dar la batut pe (Austriacul) Chen Wei Xing. Ce ti-e si cu tenisul asta! :lol:

Aparatorii au incasat-o serios de data asta :cry:

Imi puneam nadejdea in Jang Song Man, dar ... asta e.

joo era sub eun si ryu in clasament, iar o data ce 2 jucatori sunt calificati din tara respectiva al 3lea trebuie sa se califice (vezi cazul lui liquin) iar acesta a pierdut in favoarea lui yoon.

Tenisul european se duce pe copca. Se pare ca la 42 de ani Persson e cel mai bun european al momentului. Acum 4 ani Waldner era al patrulea la Atena cu 3 asiatici in fata. Cine va fi oare peste 4 ani ? Persson sau Waldner ? :lol:

hmm

hmm

trebuie sa faci cont la ei, si ca sa poti downloda ceva, sa platesti un abonament in prealabil, de multi banuti...

Descarci Q torent si ai free trial. Am downloadat fnala Hao-Lin fara sa platesc.

Back
Sus