Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009

Sorin Botirca

Coordonator Onorific
LOCALITATEA: Topoloveni - jud. Argeș
DATA: 28 noiembrie 2009
ORA: 09.00

SALA: Sala de sport a Scolii Generale nr. 1 Topoloveni - sala tip Nastase (sala este in spatele scolii; pentru parcare intrati pe straduta de langa scoala si parcati chiar in curtea din fata salii de sport)
INDICATII ACCES:
1. de la Pitești se ia directia București pe DN 7 (atentie nu pe autostrada!!!);
2. dinspre București se iese de pe autostrada la km 94 catre dreapta, localitatea Cateasca si se merge drept cam 5 km (se trece peste raul Argeș si peste o cale ferata cu bariera) pana se ajunge in DN 7, dupa care se ia la stanga catre Pitești; dupa aproximativ 3 km ajungeti in centrul orasului si acolo unde se termina blocurile, pe partea stanga dinspre București este Scoala generala (cladire alba cu roz);
ORGANIZATORI: FLORIN TOMA SI SORIN BOTIRCA
TIP MESE: Joola Rollomat, Duomat si 2000-S (ITTF toate)
NR. MESE: 12
TAXA / JUCATOR: 30 RON
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome, cupe, medalii si materiale de joc pentru toate categoriile de joc; fiecare participant va primi o diploma de participare;
SE ASIGURA PENTRU FIECARE JUCATOR: o sticla de apa plata, doua sandivisuri si o masa la pranz;
SISTEM DE JOC: Se va juca pe urmatoarele categorii:
- [20 ani;39 ani] - jucatori nascuti intre anii 1970-1989;
- [40ani;49 ani] - jucatori nascuti intre anii 1960-1969;
- [50ani;59 ani] - jucatori nascuti intre anii 1950-1959;
- [60ani;69 ani] - jucatori nascuti intre anii 1940-1949;
- [70ani;70+] - jucatori nascuti inainte de 1939 inclusiv.
Daca nu se strang cel putin 4 jucatori la fiecare categorie atunci jucatorii de la categoria respectiva vor juca impreuna cu jucatorii de la categoria de varsta imediat inferioara.
Se vor face grupe inferioare de 4 jucatori si se vor califica primii 2 pe tabloul de eliminatoriu si ultimii 2 pe tabloul unui turneu de consolare. In functie de structura celor inscrisi se va tine cont la desemnarea capilor de categoria jucatorului (legitimat sau nelegitimat) si de clasamentul Amatur;
ESTE PERMISA INSCRIEREA ORICAROR JUCATORI, LEGITIMATI SAU AMATORI, SINGURA CONDITIE FIIND CEA LEGATA DE VARSTA. ATENTIE: ESTE OBLIGATORIU SA SE PREZINTE UN ACT DE IDENTITATE VALABIL PENTRU INSCRIEREA CORECTA IN CATEGORIA DE VARSTA!!!
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: pe forum (preferabil), telefonic sau direct la sala in ziua concursului.
PERSOANE DE CONTACT: Sorin Botirca - 0723.33.64.55; e-mail: sorin_botirca(at)yahoo.com
Se poate asigura si cazare contra cost la preturi de 30-40 RON/persoana la pensiune in conditii de categoria 2 stele superior (aer conditionat, tv, grup sanitar propriu). Pentru cei ce doresc cazare ii rog sa ma contacteze cu cel putin 2-3 zile inainte.
Materialele de joc ce vor fi oferite ca premii sunt furnizate de catre SC Pro Auto Industries, prin amabilitatea d-lui Laurentiu Daniel Tigau!
Concursul este organizat cu sprijinul Asociatiei Judetene pentru Sport Argeș!

Re: Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009

FOARTE IMPORTANT: FIECARE PARTICIPANT CARE SE INSCRIE PE FORUM TREBUIE SA SPECIFICE SI CATEGORIA UNDE JOACA !

Bodeanu Dan - 50-59 ani

Curtea de Argeș;
Vali Suta [20 ani;39 ani] - jucatori nascuti intre anii 1970-1989;

f probabil turneul se va transforma intr-unu-l de amploare...ma inscriu si eu 20-39 de ani Negria Mihai

Sorin as putea sa vin si yo :D :D chiar daca m-am nascut in 1990 :? mai am putin si yo pana la 20 :D :D

ACEST TURNEU NU CONTEAZA PENTRU CLASAMENTUL AMATUR SI ESTE DESCHIS ORICUI VREA SA PARTICIPE ! AM TRIMIS O INVITATIE SI LUI TIMO BOLL SAU MA LIN! AU REFUZAT PARTICIPAREA DEOARECE NU AVEM ENEZ SA CONTROLAM PALETELE SI EI LIPESC NUMAI CU APA! :lol: :lol: :lol:

salut,
te rog sa ma treci pe lista... cat [60ani;69 ani], aici poate am fo' sansa......
bogdan trifu, 1971

misto ideea sorine....
vin si eu si gabi pantelimon....amandoi la 20-39

De data asta vin si io la 20-39 ani:
Cionoiu Cristian din București.

Din București
20-39ani
Durdun George
Cazacu Alexandru
Ilie Alexandru
Talpeanu Alexandru

Domnu doctor...evident ca la kg ma refeream. :)
frumos la Topoloveni, prezentza e obligatorie mai ales ca Sorin are o datorie fața de mine (daca nu a uitat :)) :oops:

Sunt de garda duminica, pe 29 nov, dar incep sa ma gandesc sa vin si eu... Se face si categorie peste 100?
Kilograme, evident, voi la ce va gandeati? Dupa o bere mai mare, intru si eu la 3 cifre... :twisted:
Daca nu, ma multumesc sa joc la cei intre 30 si 40 de ani, pana mai imbatranesc :-)

Din București:
Tomica Silviu - 20-39
Dumitru Traian - 50-59
Boaca Valentin - 20-39
Mihaila Aurel - 50-59

Back
Sus