Dragi participanți și organizatori,
Doresc să clarific câteva aspecte legate de recentele acuzații și neînțelegeri care au avut loc în contextul acestui concurs.
În primul rând, da, am știut despre înscrierea la acest concurs, dar nu am fost cel care a făcut înscrierea(lucru care poate fi verificat) și, din păcate, nu am verificat cum mi-a fost scris numele. Apreciem recunoașterea greșelii din partea organizatorului și subliniez că această eroare tipografică nu ar trebui să servească drept motiv pentru a mă acuză de "șmecherii" , ,,Trișor'' ,, jucator slab'' sau alte comportamente neetice.
În ceea ce privește categoriile de competiție, am venit să joc fără pretenții sau interese ascunse. După o absența destul de lungă și spre rusinea mea cu o lipsa de interes destul de mare referitoare la punctaje, clasamente si alte aspecte similare care determină la ce nivel ar trebui să particip, organizatorul poate confirmă că atitudinea mea a fost una de deschidere și flexibilitate, fiind mai interesat de joc în sine decât de nivelul la care concurez neavând o problema să joc oriunde, dar am preferat la hobby din cauza pauzei, tinand cont ca am avut această opțiune la dispoziție.
În ceea ce privește acuzațiile nefondate și insultele din partea unor jucători, în special din partea lui Eltibi, îmi permit să subliniez că un astfel de comportament nu doar că îmi prejudiciază reputația, dar și compromite integritatea competiției. Consider aceste acuzații ca fiind deosebit de grave și îmi rezerv toate drepturile legale de a lua masurile necesare in cazul in care acestea continua și își permit să facă afirmații defăimătoare în absența unor probe concludente. Nu cred că este normal acest comportament mai ales pentru că nu ne permitem și nu ne cunoaștem.
Aș dori să cer câteva clarificări legate de statutul domnului Eltibi în cadrul acestui concurs. Mă interesează ce calificări sau expertiză are domnia sa pentru a cataloga pe cineva ca fiind un "jucător bun" sau "slab". Desigur, fiecare are dreptul la o opinie, dar dacă afirmațiile sunt făcute într-un cadru public și au potențialul de a prejudicia reputația altor jucători, cred că este important să înțelegem contextul și competența din care provin aceste judecăți.
Eltibi, dacă aveai nelămuriri sau acuzații de făcut, ar fi fost mai onorabil să mi le adresezi direct, în loc să recurgi la jigniri și acuzații nefondate într-un forum public. Îți recomand să îți reconsideri atitudinea și comportamentul, în special într-un mediu care ar trebui să promoveze sportivitate și respect. Dacă nu ai toate datele problemei ar fi mai bine să te abții.
Sunt convins că, după acest episod, toți suntem mult mai atenți la detaliile care contează. Se pare că am avut o experiență de învățare colectivă, iar procedurile și regulile au fost acum clarificate, astfel încât erorile anterioare nu au cum să se repete.
Aș vrea să menționez că, în contextul unei vieți pline și cu alte preocupări si plăceri, in afara de acest, o astfel de experienta ar trebui să fie un prilej de distracție și relaxare, mai ales pentru o zi de duminică. Sunt multe lucruri importante în viață și multe alte moduri în care ne putem relaxa decat sa stam pe forumuri si sa jignim dar ... este alegerea fiecauria ce activitati doreste sa intreprinda. Singura recomandare ar fi sa evitam dramatizările, jignirile si sa ne focusam pe lucrurile pozitive si frumoase ale vietii, exista viata si dupa acest concurs, domnul Eltibi. Trust me!
În concluzie, îmi exprim speranța că acuzățiile nefondate împotriva mea vor fi retrase și că toți vom putea avansa cu o mai bună înțelegere a faptelor și a contextului în care acestea s-au petrecut.
Mulțumesc pentru înțelegere.
Cu respect,
Batrinu (nu "Batranu")

Duminică frumoasă!