ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
NEO Hurricane 3 National , sau provincial (Blue Sponge) cu burete verde- este ? si la ce pret.Stima!

Ultima editare:
NEO Hurricane 3 National , sau provincial (Blue Sponge) cu burete verde- este ? si la ce pret.Stima!

Versiunile National si Provincial pot fi cu burete albastru sau portocaliu, iar Hurricane 3 cu burete verde nu cred ca exista. :confused: Sau nu am vazut eu.
Nu am decat H3 Neo Commercial insa.

Salut
Am luat azi comanda de la posta. Sunt foarte multumit. Paleta a fost ambalata si asamblata perfect. Am verificat fiecare milimetru de cateva ori ca sa gasesc ceva sa scriu primul comentariu negativ. Nu am gasit nimic :(. Mai comand si alta data.
Multumesc si spor la vanzare.

Mai ai de asteptat...

Mai ai de asteptat...

Am verificat fiecare milimetru de cateva ori ca sa gasesc ceva sa scriu primul comentariu negativ. Nu am gasit nimic :(. Mai comand si alta data.
...pana la primul comentariu negativ, pt ca Vlad (RBlade) este un tip de nota 10, serios si de cuvant. Nu este cel mai bun jucator de tenis de masă dintre dealerii prezenti acum pe piata din ROM, dar este printre cei de la care imi face mare placere sa fac mici cumparaturi. Iar pentru segmentul de lemne/fete din China, este printre cei fini cunoscatori dealeri.

Distractie maxima maxima cu noua achizitie.

Interesat

Interesat

Salut ma intereseaza lemnul Giant Dragon Ebony 7 - SH 80 Lei, spune-mi daca mai ai adresa mea.

Ba da, dar posta a avut program scurt vineri si ieri nu a lucrat deloc. Ar trebui sa ajungă azi (sper) :)

Am adaugat cateva produse noi, transport mai rapid pentru decembrie si MINGI DE PLASTIC de la firma Galaxy. :) Am actualizat site-ul si prima postare.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus