ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Daca ofertele de pe site mai sunt de actualitate,as dori urmatorul setup:
LKT Instinct-blade
LKT Rapid Soft(negru)
Friendship 729 802(rosu)(sau DHS PF4 tot pe rosu)
Zedler Csaba,str.A.Iancu nr.76,555100-Agnita(SB),colet postal cu ramburs.Cel:0766.293.569
Multumesc!

Buna Vlad,
as dori o fata neagra Yasaka Rakza 7 si lipici Revolution No 3-110 ml.
Multumesc.

Ultima editare:
RBlade, ai un mesaj de la mine pe TTMall.ro, sectiunea formular/comanda. Mersi! :wave:

Dupa primele teste cu noul setup - Lemn Andro Temper Tech Off+, Forehand Andro Rasant Turbo si Backhand Donic Acuda S2, am observat usurinta cu care plasez slice-urile unde imi doresc pe masa, fara sa fac prea mult efort. Spin-ul este imens pe ambele fete si ma ajuta mult la serviciu, cat si la contre pe topspin, stop-urile si capacele sunt o minune. Paleta e foarte rapida, de aceea controlul trebuie sa fie precis pentru a nu arunca mingile peste masa.
Un setup pe care-l recomand jucatorilor agresivi atat pe forehand topspin, cat si pe backhand topspin, precum si celor care vor sa obtina un extra avantaj la serviciu.

RBlade, ai un mesaj de la mine pe TTMall.ro, sectiunea formular/comanda, mail de contact gigi_mte(at)yahoo.com. Mersi!

Salut mă interesează dacă ai andro rasant 2.1neagra ,2 folii lipicioase si un overgrip. Cristi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus