ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Daca ofertele de pe site mai sunt de actualitate,as dori urmatorul setup:
LKT Instinct-blade
LKT Rapid Soft(negru)
Friendship 729 802(rosu)(sau DHS PF4 tot pe rosu)
Zedler Csaba,str.A.Iancu nr.76,555100-Agnita(SB),colet postal cu ramburs.Cel:0766.293.569
Multumesc!

Buna Vlad,
as dori o fata neagra Yasaka Rakza 7 si lipici Revolution No 3-110 ml.
Multumesc.

Ultima editare:
Salut. Nu mai ai produse Yasaka? M-ar interesa un lemn Yasaka Ma Lin Extra Offensive

RBlade, ai un mesaj de la mine pe TTMall.ro, sectiunea formular/comanda. Mersi! :wave:

Dupa primele teste cu noul setup - Lemn Andro Temper Tech Off+, Forehand Andro Rasant Turbo si Backhand Donic Acuda S2, am observat usurinta cu care plasez slice-urile unde imi doresc pe masa, fara sa fac prea mult efort. Spin-ul este imens pe ambele fete si ma ajuta mult la serviciu, cat si la contre pe topspin, stop-urile si capacele sunt o minune. Paleta e foarte rapida, de aceea controlul trebuie sa fie precis pentru a nu arunca mingile peste masa.
Un setup pe care-l recomand jucatorilor agresivi atat pe forehand topspin, cat si pe backhand topspin, precum si celor care vor sa obtina un extra avantaj la serviciu.

Salut!
As dori o fata DHS Hurricane 2 (H2) Neo, te rog sa ma anunti cand o vei avea din nou in stoc.

RBlade, ai un mesaj de la mine pe TTMall.ro, sectiunea formular/comanda, mail de contact gigi_mte(at)yahoo.com. Mersi!

Salut mă interesează dacă ai andro rasant 2.1neagra ,2 folii lipicioase si un overgrip. Cristi

Salut ma intereseaza fața Donic Baracuda de la ocazii imi poti da niste dimensiuni ? Ms

Produs nou: Set de palete Friendship.
Puteti achizitiona 2 palete Friendship + cateva mingi Gambler pentru doar 90 lei.
Click aici

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus