pronicul
boboc
ai mp
Multumesc pt. urare. Sa stiti ca v-am expediat fata luni (am verificat chiar acum factura de la posta). Pot chiar sa va trimit poza cu factura daca vreti. Deci nu a fost vina mea.Am comandat o fata duminica si am primit-o vineri.Deci mai trebuie lucrat la capitolul promptitudine.Spor la vanzare!!!
Ok, am notat.Buna ziua.Doresc sa achizitionez, pentru niste prieteni buni,urmatoarele:3 palete complete,asamblate de d-voastra,compuse din fete OEM de 2mm si LKT instinct.Mai doresc,deasemenea,1buc.fata Yasaka Rakza 7 soft,neagra,2mm.Datele mele de contact le aveti in baza d-voastra de date.Multumesc.
Mai degraba Black Power. Moon e mai moale si total nelipicioasa.Buna seara.
La setup-ul meu Blade Levi OFF-, FH BTY Sriver FX si FH Red Diamond noi, sunt cam deyamagit de Sriver dar imi place mult Red diamond.
Va rog indrumati-ma... daca imi place red diamond ce sa pun pe FH- Black power sau Galaxy moon.
Multumesc.
Ai MP.buna , ce paleta ai putea sa imi faci la pretul de 100 lei ??vreau ceva cu spin mult..viteza max 70 , tin sa mentionez ca joc ocazional....
(at)Alexandrel: Intr-adevar cele de la DHS cu burete #19 au control f bun si agata bine mingea.DHS Hurricane 3 (No. 19 Sponge)