Piatra Neamț

Buna dimineata.In legatura cu clubul CFR.As vrea sa stiu care programul... am fost de 2 ori si era inchis.Puteti sa-mi spuneti alte locatii cu program zilnic unde as putea sa ma antrenez? Astept raspuns! Multumesc.

Imi aduc aminte cu drag de maciurile jucate cu ci din Neamț , nu stiu ce s-a intamplat dar imi pare rau ca activitatea intensa care era s-a redus simtitor.Se stia bine atunci cand venea neamtul la concurs unul din locurile fruntase era ocupat.Imi pare rau dar asta este treaba celor de acolo.Sper intr-o revenire a jucatorilor de valoare din PIATRA NEAMT.SUCCES SI SA AUZIM DE BINE

Salut! Poate sa imi spuna cineva care mai sunt locurile acum, in 2012, unde se poate juca tenis de masă ? Si care ar fi programul si preturile ? Multam !

Salutare tuturor !
Anuntam pe cei interesati ca incepand de luni 3 decembrie se poate juca tenis de masă si la Ursuleti, in incinta Uniservice Graitaru ( fostul showroom Skoda) , unde se va deschide in cateva zile un centru de distractii indoor, inclusiv cu jocuri kinetice pe Xbox si PS3. Deocamdata sunt 2 mese noi de tenis, dar intentionam pe parcurs sa mai aducem. Tarifele sunt : 10 lei / ora / masa 2 persoane , 16 lei / ora / masa 4 persoane. Paletele si mingile sunt incluse in pret. Programul va fi zilnic de la ora 09,00 la ora 21,00 ( ultima masa- se inchide la ora 22,00 ).Exista si cafea, sucuri racoritoare, gustari tip snacks,cornuri,etc.
Va asteptam ! :D

Tenis de masă....Piatra -Neamț

Tenis de masă....Piatra -Neamț

Se poate juca la sala CFR. Pentru informații tel.0744379756....Dan Andrei

Back
Sus