Am fost la Topoloveni si intr-adevar au fost conditii mult mai dificile decat de obicei (umiditate, condens, caldura ,am alunecat, am transpirat cat pentru alte 2-3 turnee), insa ma asteptam la acest lucru si nu am de ce sa invinovatesc organizatorii, care au facut, cred eu, tot ce le-a fost cu putinta sa asigure conditii cat mai bune. Nu cred ca Amaturul isi permite sa construiasca sali de tenis in Romania. Ne adaptam la conditiile existente si cred ca ar trebui sa apreciem eforturile depuse de o mana de oameni ca sa avem turnee unde sa participam. Nu este usor sa gasesti o data libera in calendar, mai ales daca in oras evolueaza o echipa de handbal, volei, baschet etc. astfel incat sa poti obtine sala intr-o perioada mai putin calduroasa. Este foarte simplu sa critici si sa arunci cu acuzatii si mult mai greu sa construiesti ceva (ca nu e cald in sala/ca e prea cald in sala, e umiditate si condens in sala, ca nu e buna mingea, ca este parchet/de ce nu este parchet?- mentionand dintre reprosurile facute in ultimul timp pe la turnee). Se mai fac greseli, dar e ceva omenesc, dar, decat sa avem o atitudine conflictuala, mai degraba sa facem observatii intr-un mod civilizat, constructiv pentru a imbunatati circuitul. Sunt sigur ca toti organizatorii inteleg diversele situatii si la alte turnee vor avea in vedere si aspectele negative. Si daca tot facem critica consider ca aceasta nu poate avea doar parti negative; prin urmare cred ca fiecare ar putea mentiona cel putin si un aspect pozitiv .
Turneele A+ ar trebui sa fie un fel de semifinala a circuitului, in care sa primeze calitatea si in care diferenta sa o faca valoarea jucatorilor si nu alte conditii. Personal as fi de acord sa achit o taxa mai mare care sa acopere costurile organizarii (eventual in mai multe sali cu un numar mai mic de participanti pe sala). Pana la urma sunt doar cateva A+ pe an, atunci cred ca multi ar fi de acord sa platim mai mult dar sa ne concentram doar pe joc si nu sa ne stea gandul la alte aspecte.
Felicit cu toata sinceritatea inca o data echipa organizatorica (nu cred ca daca ar fi fost altcineva in loc putea face mai mult), ii felicit si pe castigatorii tuturor categoriilor si pe toti ceilalti participanti ca au avut puterea sa faca niste meciuri spectaculoase in niste conditii vitrege.
P.S. Bravo Constantin Sursilov, bravo Alexandru Dobinda, felicitari Marius Octav Ilie pentru victoria din meciul direct (ai fost mai bun aseara).
Turneele A+ ar trebui sa fie un fel de semifinala a circuitului, in care sa primeze calitatea si in care diferenta sa o faca valoarea jucatorilor si nu alte conditii. Personal as fi de acord sa achit o taxa mai mare care sa acopere costurile organizarii (eventual in mai multe sali cu un numar mai mic de participanti pe sala). Pana la urma sunt doar cateva A+ pe an, atunci cred ca multi ar fi de acord sa platim mai mult dar sa ne concentram doar pe joc si nu sa ne stea gandul la alte aspecte.
Felicit cu toata sinceritatea inca o data echipa organizatorica (nu cred ca daca ar fi fost altcineva in loc putea face mai mult), ii felicit si pe castigatorii tuturor categoriilor si pe toti ceilalti participanti ca au avut puterea sa faca niste meciuri spectaculoase in niste conditii vitrege.
P.S. Bravo Constantin Sursilov, bravo Alexandru Dobinda, felicitari Marius Octav Ilie pentru victoria din meciul direct (ai fost mai bun aseara).