Marian Irimia
senior
..macar si pentru faptul ca am platit pentru a juca in acest concurs vreau sa precizez ca ultimul meu meci s-a terminat 2-2 si 3-4 in setul 5. La 2-4 am servit si dupa returul ratat al lui Marian mingea lovita de mine a atins coltul stang al mesei si a lovit peretele. Viteza cu care am lovit minge a fost foarte mare, Marian nici nu a avut timp sa schiteze vreo miscare..am ridicat mana stanga si mi-am cerut scuze (Marius Bivolaru a fost martor).. Marian n-a zis nimic pe moment; apoi a luat o decizie care m-a uimit.. a schimbat terenul spunand ca e 5-2 pentru el.. ce sa mai spun, nici macar nu a vrut sa repete minge.. a venit George Iancu dupa cateva minute si bineinteles ca a cerut repetarea jocului de la 4-2.
.. Daca n-as fi jucat cu un jucator pe care-l consideram prieten as fi continuat meciul.. m-a enervat lipsa lui de fair play.. am renuntat sa mai joc in urma comentariilor pe care le-a facut..
Eu mi-am incheiat participarea la acest gen de concursuri..
Dan,
Inteleg ca a fost un moment delicat, dar cred ca asta nu are de ce sa lase o amprenta negativa pe prietenia ta cu Marian. Stii ca si tu mai motivat acum cateva saptamani cand voiam sa termin cu tenisul de masa si am apreciat enorm... Tenisul de masa este un sport extraordinar si cred ca in timp vom deveni o mica familie... Si ca in orice familie, mai sunt si mici disensiuni, care nu ar trebui sa distruga prieteniile... Sincer iti spun, mi-ar face mare placere sa ne intalnim la sala si sa fiu mandru ca facem parte din aceiasi familie... Aceea a iubitorilor tenisului de masa.