Poze echipament

Gergely 21 : Tackifire D 1.9 si Flextra 1.9

Yasaka Classic: Solcion 1.9 si Takiness D 1.9

Cu exceptia unei fețe (flextra) pe care am taiat-o mai aurea restul incep sa arate din ce in ce mai frumos :oops:

Si daca poti fa niste poze fara fete la Gergelyul ala sa il vad si eu mai bine,ma intereseaza forma si de asta te rog :) Multumesc!

Reintoarcerea la o iubire mai veke :wink:

dsc00766ui4.jpg

teodorus29 a spus:
Si daca poti fa niste poze fara fete la Gergelyul ala sa il vad si eu mai bine,ma intereseaza forma si de asta te rog :) Multumesc!
Asa era nou.. acum are manerul mai inchis la culoare ca am jucat cu el :P
teodorus29 a spus:
Cum e Gegely 21? Il poti compara cu alte lemne? Sare de off+? sau mai lent?

Lemnul e rapid dar cred ca e controlabil pt cine stie sa joace mai bine. Cred ca am nimerit si un exemplar mai echilibrat (are cam 83g). N-am mai jucat cu lemne off+, hard, ca sa-l pot compara (am dat mai demult cu ishlion putin si mi s-a parut mult mai rapid).

cateva din lemnele ce mi-au trecut prin mana... sau prin buzunar, depinde cum privesti problema

mie imi place al patrulea dar nu imi dau seama daca are maner drept sau fl....

crezi bine marian.. e un fl mai mic :)

si e sg care nu il vand restu le-am dat sau incerc sa le vand

stoc nou

stoc nou

mda, unele noi altele vechi, cateva vor fi gasite in topicul meu pt vanzare incepand d duminica cel mai probabil
TSP limban, Bty Jonyer, Dawei Genote R2, Stiga OffClassic, Bty BalsaCarbo X5, TBS (tbs nu e al meu dar era p aici si nu m-am putut abtine)

cu pozele afli tu , dar TSP-ul cu bryce speed .. o sa fie "racheta" mai ales daca e TSP de 8,5 .
Iti recomand un lemn mai moale , orice dar mai moale , poti merge pina la TSP de 4,5 , nu mai mult ...
iar la fețe , fara griji , pune ce ai la indemina .. si vezi dupa aia ...
Poti face comparatii , mai imprumuta si de la colegii de joc.. sa dai si tu cu ele ... si vezi cu care iti " sade" mai bine .

Nu ne-ai spus ce TSP ai, iar in semnatura scrie Primorac Carbon...

Back
Sus