Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
gigea a spus:a cumparat cineva de pe presports? ne poate da mai multe detalii? de unde vin? in cat timp?
vali a spus:Un alt site interesant :
http://oneofakindtrading.com.au/Shop/
Se gasesc de exemplu : lemnul lui Wang Liqin si o gramada de fete chinezesti de la DHS si Friendship si alte marci - pentru amatorii de senzatii exotice . Numa' bani sa ai![]()
bilutza a spus:...dar spre deosebire de cei de la Vroco Sport nu au DHS Hurricane Kingvali a spus:Un alt site interesant :
http://oneofakindtrading.com.au/Shop/
Se gasesc de exemplu : lemnul lui Wang Liqin si o gramada de fete chinezesti de la DHS si Friendship si alte marci - pentru amatorii de senzatii exotice . Numa' bani sa ai![]()
[/url]
Stai cuminte. Multe dintre ele sunt proaste cu bureti de calitatea celor de la canapea. Este drept nu toate, dar trebuie sa ai niste informatii de la cei care au mai folosit. Exista si de 2,5 USD care nu-s de aruncat. Uite un comentariu de pe un site strain:vali a spus:Senzational ce preturi au oamenii aia acolo ! Cele mai joase ! Iar chinezismele sunt chilipir curat - merita facut stoc - poate e promotie :lol:
Uite ce am mai gasit pe net :VISCO a spus:Stai cuminte. Multe dintre ele sunt proaste cu bureti de calitatea celor de la canapea. Este drept nu toate, dar trebuie sa ai niste informatii de la cei care au mai folosit. ......vali a spus:Senzational ce preturi au oamenii aia acolo ! Cele mai joase ! Iar chinezismele sunt chilipir curat - merita facut stoc - poate e promotie :lol:
However, one thing is very clear, all the Chinese team player uses all-wood blade.
The setup for a Chinese player is basically this:
Blade: European (Sweden mostly), STIGA and Avalox is the most common. The penholder uses Yasaka. (Japanese brand, but the blade is made in Sweden).
Forehand: Chinese. The topsheets are tacky and good control: Shanghai DHS H2, H3, 666. Tianjin 999 or 729. (Different brand such as Globe, Friendship, 3 nine or XuShaoFa). The sponge are usually medium to hard DHS 20 or 22 sponge.
Backhand: Japanese. Fast with softer sponge. More speed than spin. Bty Bryce, Bty Sriver, Nittaku Hammond Pro, STIGA mendo etc.
Two days ago, I read an article in Ping Pong world (or Table Tennis world, I am not sure about the English translation) regarding the reason behind the uses of Chinese rubber on the forehand:
The author of that article believed that the Chinese rubber is normally slower than non-Chinese rubber in air speed, but the speed and spin of the ball is faster and the jump is lower when the ball bounce on the table than non-Chinese rubber.
dan comsa a spus:eu am luat ptr. un prieten un lemn palio si 2 fete DHS si anume : G555 si G777 . Ce pot sa va spun ca din G555 mingea sare f. tare ( dhs spune ca este o fata de rever , prietenul meu o foloseste pe forehand) iar pe rever G777 este buna ptr. block-uri si mingi taiate , slow backhand ) . Lemnul este un " Palio " nu am auzit de vreun mare jucator din China sa foloseasca aceasta firma , dar este usor si sta f. bine in mana .