Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Unele avataruri/poze profil mai vechi de pe forum sint mai mari de 80x80, daca vreau sa le inlocuiesc imi baga limitarea asta ... daca se poate 80x120 (latime/inaltime).
La o prima privire avem acum pe forum peste 8500 de anunturi de vanzare cumparare. Fiecare anunt are poze.Si pentru noi, userii obisnuiti, ar fi bine daca s-ar putea sa avem posibilitatea sa postam fotografii la dimensiuni mai mari pe forum decat cele acceptate in prezent, care sunt limitate la 99 kb, parca. Ar fi util, in special, la rubrica "anunturi vanzare-cumparare" dar nu numai!
Multumim!
Nu am vrut să agit nimic ,pur și simplu eram șocat că părea că la nimeni nu ?i pasă de ce se întâmplă,sau nu percepe gravitatea situației,iar despre claritatea motivului apărut vineri pe forum domnule Giosan Marcel eu ce pot să zic?putea fi vorba și de niște omuleți verzi.Dar poate nivelul meu de inteligență e destul de scăzut de nu am înțeles motivul.Va rugam nu agitati spiritele mai mult decat este cazul!
Motivul inchiderii este explicat destul de clar in mesajul care a aparut vineri pe forum.
Credeti ca astazi, gestionând intr-un fel sau altul peste 100 din cele 163 de turnee, am mai avut timp si de explicatii pentru "muritorii de rand"?
Suntem in discutii cu administratorul domeniului si incercam sa rezolvam problema.
Intr-un fel sau altul, o sa gasim o solutie.
Multumim pentru intelegere!