Imi asum eroarea editarii titlului concursului in care am omis sa adaug Republica Moldova si Ucraina ca fiind parte din regiunea noastra. O sa repar greseala imediat ce ajung in fata unui calculator, acum ma chinui sa raspund cumva de pe un alt dispozitiv.
Pentru noi (botosanenii) este o placere si totodata o onoare sa-i avem prezenti pe acesti jucatori, aceste “bariere de mentalitate” ar trebui sa dispara pentru ca suntem cu totii prieteni pana la urma, vrem nu vrem vorbim aceeasi limba si poate ca suntem si neamuri daca ne cautam mai bine.
Dupa cum foarte bine stiti, d-nul Portariuc Gheorghe, in afara suportului dumnealui pentru buna desfasurare a multe turnee Amatur, a mai sponsorizat si grupe de copii din tara si nu numai si este alaturi si de un grup de copii/jucatori din Republica Moldova si, ori de cate ori are ocazia si timpul liber necesar, ii insoteste s?-i sustine in diferite tabere de pregatire in diferite zone alte tarii. Totodata, acesti oaspeti sunt si invitati speciali ai organizatorilor, marea majoritate a acestor participanti inscrisi la acest turneu au mai participat la diferite concursuri Amatur, au un istoric, deci sunt jucatori activi Amatur. Amatur nu este competitie “nationalizata”, pot participa jucatori din toate tarile invecinate.
Personal imi pare rau ca au avut loc mici discutii pe aceasta tema, repet, imi asum greseala editarii titlului concursului si, sunt convins ca pana la urma se va interpreta pozitiv aceasta situatie si ca prezenta la Vorona va fi o amintire placuta mai ales ca organizatorii se straduiesc sa ne primeasca cu tot ce se cuvine la asa o sarbatoare.
S-apoi n-avem noi atata stres cu situatia de fapt la nivel national!? De ce trebuie sa ne complicam viata si mai tare? Maine/poimaine poate iarasi se hotaraste nu stiu ce… si ce-o sa faceti cu atatea puncte Amatur? Ca la mine s-a golit clasamentul.

)))
Zau asa…
p.s. (si eu ma gandeam ca d-nul Vasile vine special pentru mine sau pentru d-nul Romeo Colesniuc…

) )