AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV,BT,IS,NT,BC,VS, R.Moldova, Ucraina) -Vorona 11.09.2021

Va rog sa nu mi-o luați în nume de rău dar dacă regulamentul spune clar cine participă și cine nu participă la aceste concursuri regionale sa respectăm.
Nu contează cine e și cât e de valoros dacă regulamentul spune da atunci asa sa fie dacă regulamentul spune nu asta e.
?n sport trebuie sa respectăm și sa fim respectați indiferent de valoarea lui sportivă fără,,frustrari" dacă e bun sa câștige. E clar CEL MAI BUN SA C?ȘTIGE .
Aștept cu nerăbdare acel paragraf unde se specifică dreptul lor la joc în turnee A+regional.

Asta e un fel de dialog al surzilor.. întra te rog pe Amatur-Zona Organizatorilor-Dezbateri curente.. Acolo se dau precizări referitoare la organizare R+2021.Fiind organizator, bănuiesc ca le ai citit, n are sens sa discutam în contradictoriu aici

Regulament 2021
Turnee tip A+
Regionale - 8 turnee cu caracter regional organizate în aceiași zi, în opt centre din țară, corespunzătoare celor 8 zone AmaTur. Cu acordul organizatorilor implicați se pot comasa două turnee A+ Regionale, în situația în care nu se preconizează înscrieri suficiente.
scopul turneelor A+ regionale este de a da șansa participării la un Turneu A+ și jucătorilor care, din diferite motive, nu pot participa la Turneele A+ naționale. Acestea se pot desfășura fiecare în zona sa, iar în cazul în care organizatorii zonei respective consideră utilă o comasare , aceasta se poate face numai cu două zone.
NU AM GASIT NIMIC DESPRE DREPTUL DE PARTICIPARE A CELOR DIN AFARA ZONEI.
Am citit regulamentul actual de 2-3 ori.

Astăzi, 11:48
ERATĂ
La art. 4.4.1. se adaugă:
- jucătorii străini care doresc să participe la turneele A+ Regionale o pot face în Zona ?nvecinată din care fac parte în funcție de localitatea din care provin (Serbia și Ungaria - Zona 7, Republica Moldova - Zona 1, Ucraina - Zona 8 și 1, Bulgaria - Zona 3 și 5, etc...);
lmi pare bine ca am contribuit la modificarea regulamentului de desfășurare a competițiilor.

???????.

Se retrage
Marcu Vasile ,Vrasmas Ilinca,Vaideanu Fabiana.
?mi pare rău dacă am deranjat pe cineva ,mai ales pe toți participanții din R.MOLDOVA.

Lucian Plamada a organizat un singur turneu la Iași și Litovcenco și Ghinda nu au participat. Poate ai vrut sa spui Gigi Ciubotaru.

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Domnilor, a fost o scapare a regulamentului. Au avut acces tot timpul. Nu s-a modificat regulamentul acum pentru a avea acces cei din Republica Moldova. Va rog sa urmariti clasamentul Regionalului de la Resita, al zonei 7, de acum doi ani, sa vedeti cati jucatori din Serbia au participat. Eu, personal, sunt onorat ca jucatori straini doresc sa participe in Amatur pentru ca le place organizarea si sistemul de joc. Toate cele bune.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Cls_turneu?idt=2327

Imi asum eroarea editarii titlului concursului in care am omis sa adaug Republica Moldova si Ucraina ca fiind parte din regiunea noastra. O sa repar greseala imediat ce ajung in fata unui calculator, acum ma chinui sa raspund cumva de pe un alt dispozitiv.
Pentru noi (botosanenii) este o placere si totodata o onoare sa-i avem prezenti pe acesti jucatori, aceste “bariere de mentalitate” ar trebui sa dispara pentru ca suntem cu totii prieteni pana la urma, vrem nu vrem vorbim aceeasi limba si poate ca suntem si neamuri daca ne cautam mai bine.
Dupa cum foarte bine stiti, d-nul Portariuc Gheorghe, in afara suportului dumnealui pentru buna desfasurare a multe turnee Amatur, a mai sponsorizat si grupe de copii din tara si nu numai si este alaturi si de un grup de copii/jucatori din Republica Moldova si, ori de cate ori are ocazia si timpul liber necesar, ii insoteste s?-i sustine in diferite tabere de pregatire in diferite zone alte tarii. Totodata, acesti oaspeti sunt si invitati speciali ai organizatorilor, marea majoritate a acestor participanti inscrisi la acest turneu au mai participat la diferite concursuri Amatur, au un istoric, deci sunt jucatori activi Amatur. Amatur nu este competitie “nationalizata”, pot participa jucatori din toate tarile invecinate.
Personal imi pare rau ca au avut loc mici discutii pe aceasta tema, repet, imi asum greseala editarii titlului concursului si, sunt convins ca pana la urma se va interpreta pozitiv aceasta situatie si ca prezenta la Vorona va fi o amintire placuta mai ales ca organizatorii se straduiesc sa ne primeasca cu tot ce se cuvine la asa o sarbatoare.
S-apoi n-avem noi atata stres cu situatia de fapt la nivel national!? De ce trebuie sa ne complicam viata si mai tare? Maine/poimaine poate iarasi se hotaraste nu stiu ce… si ce-o sa faceti cu atatea puncte Amatur? Ca la mine s-a golit clasamentul. :))))
Zau asa…

p.s. (si eu ma gandeam ca d-nul Vasile vine special pentru mine sau pentru d-nul Romeo Colesniuc… ;)) )

Back
Sus