AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV,BT,IS,NT,BC,VS, R.Moldova, Ucraina) -Vorona 11.09.2021

p.s. (si eu ma gandeam ca d-nul Vasile vine special pentru mine sau pentru d-nul Romeo Colesniuc… ;)) )
Sorin dragul meu cu drag vin la tine și la toți colegii și prietenii din Botoșani .
Din discuție în discuție amical ,sa ajuns la telefoane ur?te și mai bine decât sa întru in polemică cu ei la concurs mai bine ii evit.
Vă âmbrățișez pe toți și va doresc un concurs reușit.
încă odată scuze celor din R.Moldova dacă am supărat cu ceva.

Lista cu inscrieri va fi publicata in post no 2,pagina 1 in max 1 ora...Nu va speriati daca sunteti in clipa de fata pe lista de asteptare,organizatorii vor realoca lourile si,eventual,modifica ora de incepere incat sa joace cat mai multa lume(162,preconizam)

p.s Am primit pe whatsapp o inscriere la Av pt dl Puiu Viorel..vad ca mai apar in postare Havris inca doi jucatori cu acest nume,Puiu Dan si Puiu Andrei..Este corect?

Listele sunt orientative,fara limtarea nr locuri si se vor modifica dupa actualizarea cls septembrie.Vor juca 108 persoane dimineata(9,30) si 54 dupa amiaza(14.00)

Ultima editare:
Se inscriu din Botoșani:

Aparaschivei Paul
Havris Marius
Havris Rares
Grosu Alex
Puscasu Calin
Pauca Cosmin
Iacob Rares (jucator nou)
Tutiliuc Alesia
Silion-Arana Alesia
Harabagiu Tudor (jucator nou)
Ivasuc Ianis (jucator nou)
Mita Augustin
Vaculisteanu Ionut
Arhip George
Aparaschivei Iulian
Puiu Andrei
Puiu Dan
Hrinca Rares Catalin (jucator nou)
Balauca Cornel

Va rog verificati daca jucatorii cu numele Aparaschivei si Puiu sunt corect evidentiati

Se înscrie Ianos Valentin suceava la categoria avansati. Multumesc

Tot la categoria hobby, din Botoșani, se inscriu jucatorii Lazar Viorel si Jurgiu Marian.

Buna seara! In masura in care mai sunt locuri, se inscrie Lazar Viorel din Botoșani la categ. Hobby. Daca aceasta categorie este deja ocupata solicit inscrierea la Avansati.

Se respecte la regionalele astea mp?, adică cine e de open are voie la elite?

La R+-doar in limita locurilor libere..Daca la Elite sunt 18 locuri si 12 jucatori,,6 openisti pot juca la Elite..samd.In ceea ce priveste cei din Rep Moldova,am primit de la antrenorul lor,prin intermediul dl Zamfirache(organizatorul concursului),urmatoarele tabele,care reflecta valoarea la zi a acestora

Back
Sus