vasile.moca
senior
Se retrage Moca Vasile, avansati
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In plus persoanele cu medie zero, dar care au mai participat si au categorie in clasament trebuie inscrise minim la categoria respectiva, conform regulament: "4.1 Participantii2 mici obs, la prima vedere:
- Dumitrescu Robert Constantin (Hobby) are MP 5.2, nu 0;
- Caranda Alex (Open) s-a retras la postul #177
....![]()
In plus persoanele cu medie zero, dar care au mai participat si au categorie in clasament trebuie inscrise minim la categoria respectiva, conform regulament: "4.1 Participantii
- dacă provine din rândul jucătorilor care au făcut o pauză mai mare de un an în Circuitul AmaTur organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul E, O, A sau H și prima participare va fi la categoria de care aparține sau maxim la categoria imediat superioară;"
Vor fi grupe de 5 sau de 6?
2 mici obs, la prima vedere:
- Dumitrescu Robert Constantin (Hobby) are MP 5.2, nu 0;
- Caranda Alex (Open) s-a retras la postul #177
....
![]()
![]()
![]()
![]()
Rog inscrierea si d nei Constantin Mihaela, dupa cum am scris si in mesajul din 3.09.2021.
Multumesc.
Vor fi grupe de 5 sau de 6?
Daca scrie in turneu, asa o sa fie.si daca vor fi si grupe superioare (in anuntul turneului scrie ca da).
In plus persoanele cu medie zero, dar care au mai participat si au categorie in clasament trebuie inscrise minim la categoria respectiva, conform regulament: "4.1 Participantii
- dacă provine din rândul jucătorilor care au făcut o pauză mai mare de un an în Circuitul AmaTur organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul E, O, A sau H și prima participare va fi la categoria de care aparține sau maxim la categoria imediat superioară;"
Așa este! George, să faci transfer de la hobby la avansați:
24. Milos Gianni, Alexandria, 3247 - 0 - A
25. Milos Cristian, Alexandria, 3449 - 0 - A
Raman la parerea mea ca lipsa superioarelor a dus la scaderea treptata a participantilor. Am foarte multi cunoscuti care zic: de ce sa dau 40 de lei ca sa joc doar 4-5 meciuri. Am atras atentia de pe atunci, acum se vad efectele. Daca mai adaugam si conflictele care au tot aparut in ultimii ani prin zonele noastre, nu ma mira ca foarte multi s-au reorientat ...
Ma indoiesc ca pe cei pierduti ii va mai aduce cineva inapoi
Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk