Roboti de antrenament

Ma puteti sfatui in legatura cu informatii desre acest robot va rog .
intentionez sa il achizitionez pentru cei doi copii ai mei si pt mine :-)))

Ar trebui sa stim ce indicativ are acest robot de la Newgy, pentru a-i afla vechimea si caracteristicile. Din pozele publicate, nu se vede indicativul. Vorbind la modul general, totul depinde de cati bani sunteti dispus sa cheltuiti pe un robot. Acesta, prezentat de dvs, pare a fi din primele generatii si o varianta mai slabuta de Newgy. Un plus la el este sistemul de recirculare al mingilor. Daca merita sa-l cumparati, sau nu, depinde si de cat de mult timp a fost folosit si de uzura anumitor parti componente, si de pretul la care il cumparati si mai depinde si de asteptarile pe care le aveti de la acest robot. Personal, nu l-as recomanda, ptr ca fiind mai vechi,(cum cred eu ca este) o eventuala defectiune, nemaifabricandu-se piese ptr el, ar trebui sa-l aruncati.

Uitati-va la roata de cauciuc, care angreneaza mingile, mai exact la starea cauciucului care imbraca rotita, pentru ca aceasta este prima componenta a carei uzura se observa. Testati robotul cu viteza maxima si ascultati-l. Observati daca la viteza maxima nu are zgomote "urate". Observati si viteza cu care arunca mingile. O rotita care are cauciucul uzat, v-a arunca mingile incet. Succes!

Uitati-va la roata de cauciuc, care angreneaza mingile, mai exact la starea cauciucului care imbraca rotita, pentru ca aceasta este prima componenta a carei uzura se observa. Testati robotul cu viteza maxima si ascultati-l. Observati daca la viteza maxima nu are zgomote "urate". Observati si viteza cu care arunca mingile. O rotita care are cauciucul uzat, v-a arunca mingile incet. Succes!

Dacă are problemele respective, i-l trimiteți domnului Iulian și vi-l face ca nou, cu condiția să și accepte :)

Multumesc de atentie si informatii, am renuntat la el ...functioneaza cu mingi de 38 mm deci, e foarte vechi am considerat ca nu merita investitia .

Din seria buget redus ce imi recomandati dintre:
hp- 07 si joola v 300 ambele sh . Multumesc

Eu as merge pe mana lui V300, chiar si numai prin prisma faptului ca are in spate numele lui Joola, iar o eventuala defectare, poate fi remediata prin intermediul distribuitorilor din Romania. Succes!

Roboții sunt f.buni.
Eu folosesc acești roboti.Avand club privat de tenis de masa și fiind singur cu 31 de copii pe doua categorii (începători și avansați) fără ei nu as putea face față. Eu ii consider al doilea antrenor în sală. Îi am de la înființare adică de 10 ani(2 roboți Amicus 3000s și 1 amicus prime.)
Este o investiție pe termen lung și se merită

Salut.Detin si eu un robot butterfly amicus.Daca ai timp si dorinta sa mergi la sala des poti face progrese mari.Aparatul merge setat sa faca multe: poate simula o serva,scurta sau lunga,minge trasa direct in terenul tau,poti combina efectele si locul unde mingea atinge masa,le poti returna plasat sau tras.La mine pot spune ca am o inbunatatire la topspin forehand si ceva mai greu la backhand.Cele mai grele de returnat sunt mingile directe la mine in teren cu efect inapoi.O zi buna

Back
Sus