Roboti tenis de masa home made

In ultima vreme n-am lucrat decat la partea electronica.
Acum am terminat de facut si programelul ptr PIC:
Am facut 4 moduri care sunt selectate printr-un buton prin apasari repetate:
-MODUL OFF - pe un display de 7 segmente e afisat timpul in secunde de la 0 la 9 iar motoarele sunt oprite
-MODUL PUTERE - PWM de pe motorul de aruncare este crescu scazut din 2 butoane +/- iar treapta de putere e afisata pe display
-MODUL FRECV - PWM de pe motorul de alimentare mingi la fel ca mai sus
-MODUL TIMP - PWM nu sunt reglate dar este afisat timp
Maine sau duminica o sa conectez partea electronica la partea mecanica si o sa fac un filmulet sau mai multe.

Salut eu am construit un robot pentru tenis de masă si functioneaza perfect. si foarte simplu de facut . am sa pun un filmulet sa vedeti. ( ELECTRONICA FOARTE SIMPLA SI LA INDEMANA FIECARUIA.)

dupa o munca de 2 saptamani am reusit sa finalizez o prima versiune a robotelului
sper sa am timp sa-l testez la o masa saptamana viitoare (testat acasa cu succes)

Salutare.Aveti putina rabdare si poate incropesc ceva frumos.Maine imi vin piesele de la print si incerc sa fac ceva pentru cei impatimiti.

Acum 4 ani cand m-am apucat de 3D Printer a fost cu scopul de a face un robot pentru tenis de masă ...
Acum am imprimanta, dar am uitat de acest scop, dar cum nu am ocupatie mi-ar placea sa fac totusi acest robot pana la urma, pentru ca e foarte usor sa faci piese custom made la imprimanta ...

Salut, nush dacă e ptr mine întrebarea.
Al meu mergea ok, dar mai e de muncă la el.
Din păcate din cauza la ceva probleme cu jobul l-am desfăcut și l-am pus la cutie.
Nush când o să am timp să mă mai ocup de el.

Vrei să-l folosești sau să-l dezvolți în continuare.
Robotul mai are nevoie de muncă la partea mecanică, în special partea de livrare a mingilor care nu merge cum ar trebui.
Trebuie răbdare și ceva cunoștințe de mecanică.

Back
Sus