Sa ne mai inveselim putin

• Autor subiect Autor subiect clau
  • Dată creare Dată creare
Un străin în București , opreste mașina lângă un polițist.
Acesta întreabă în limba franceză:
– Te rog, spune-mi unde-i strada X… ?
Polițistul ridică din umeri.
Străinul insistă și-l întreabă în engleză , în germană …Nu primește niciun răspuns.
Străinul pleacă dezamăgit.
Un baiat, care a văzut "scena", i-a zis polițistului:
– Ati văzut domnule politist, câte limbi știa nenea ?
– Și, la ce i-a folosit?

- Casatorita? intreba judecatorul
Martora ofta.
- Necasatorita, dicteaza judecatorul grefierului.
- Casatorit? intreba judecatorul pe martorul urmator. Martorul ofta.
- Casatorit, dicta judecatorul.

O batrinica reclama la politie un viol.
-Azi-noapte pe o straduta intunecoasa, opreste o masina, coboara un individ, ma imbrinceste, ma da cu capul de gard, si mi-o face pe la spate….
-Spune-ne maicuța cum arata tipul, ce semnalmente avea.
-Pai era in spatele meu, nu i-am vazut fata…
-Dar vreun semn tatuat pe maini, ceva care sa-ti atraga atentia..?
-Nu-mi amintesc, maica, in emotiile alea….n-am vazut nimic….
-Dar masina ce culoare avea?
-Pai, inchisa, dar fiind noapte …n-as sti sa zic ce culoare anume…
-Dar numarul?
-Aaaaaa, numarul, ce sa zic, jos palaria…..

Perle extrase din declaratiile soferilor
  • Cealalta masina a intrat in mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
  • M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
  • Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
  • Incercind sa omor o musca, am intrat cu masina intr-un stilp de telegraf.
  • Conduceam masina de 40 de ani cind am adormit la volan si am avut un accident.
  • Când m-am apropiat de intersecție, un semn stop a aparut in locul in care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp.
  • Ca sa evit lovirea barei mașinii din fata, am călcat pietonul.
  • Masina mea era parcata în mod regulamentar când a lovit cu spatele celalalt vehicul.
  • O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.
  • Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat.
  • Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt intr-o masina mica cu o gura mare.
  • Stalpul de telefon se apropia repede. Am incercat sa virez in afara directiei lui cind el m-a lovit in fata.
  • Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
  • Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
  • Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
  • Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu.

Politia rutiera, la locul accidentului, explica intr-un interviu TV despre importanta purtarii centurii de siguranta:
– Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: capul rupt, intestinele pe parbriz, ochii in pom, fara maini. In schimb, uitati-va si la cel care a purtat centura: parca-i viu!

– La magazinul dvs.ati afisat: “Cumparari si vanzari”. Ce cumparati si ce vindeti?
– Cumpar vechituri fara valoare si vand antichitati pretioase.

Doctorul mi-a dat șase luni de trăit, dar când a văzut că nu pot să-i plătesc onorariul, mi-a mai dat șase.

- Mama, m-a batut tata de doua ori azi, nu’s ce naiba a avut, zice Bula mamei sale.
- Pai de ce?
- Prima oara cand i-am aratat carnetul de note si a doua oara cand i-am spus ca e al lui, de cand era elev.

S-au intalnit la o bere, un indian, un arab si un evreu, si s-au apucat ei sa povesteasca cum l-a ajutat pe fiecare Dumnezeul lui. Indianul spune ca in timpul unei inundatii cumplite, s-a rugat lui Buddha si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut senin. Arabul povesteste cum in desert, cand era mort de sete, i s-a rugat lui Allah si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui a inceput sa ploua. Vine si evreul care povesteste ca in ziua de sabat cand iesea din sinagoga, a vazut pe jos un portofel plin cu bani si i s-a rugat lui Dumnezeu sa-l ajute sa nu pacatuiasca tocmai de sabat… si pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut Miercuri.

Nu intotdeauna zicerea: "Spune-mi care sunt prietenii tai, ca sa-ti spun cine esti" este valabila, pentru ca prietenii lui Iuda au fost (aproape) perfecti!

Doi purici au castigat la LOTO 6 din 49.
– Tu, ce ai de gand sa faci cu banii castigati ? intreaba unul dintre ei.
– In primul rand, imi cumpar un caine, asa, ca sa fie numai al meu…

Ultima editare:
Am incercat sa deschid cutia asta de bere, fara sa fac zgomot.
Unii spun ca e mai bine s-o deschizi incet, altii ca trebuie s-o faci rapid.
Insa cei mai multi au zis: “Da dovada naibii de putin respect, suntem totusi la o inmormantare!”

El:
-Cum vine asta: “contraceptie orala?!
Ea:
-Simplu. Tu ma intrebi, iar eu raspund NU!

Am incercat sa deschid cutia asta de bere, fara sa fac zgomot.
Unii spun ca e mai bine s-o deschizi incet, altii ca trebuie s-o faci rapid.
Insa cei mai multi au zis: “Da dovada naibii de putin respect, suntem totusi la o inmormantare!”

După ce că ?ți bați joc de adevăratul umor acum și de bere estide toată p ...rodia :listening_headphone

întrebare la Radio Erevan:
– Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernob?l toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis?
– Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă!

Un tanar, ajunge emotionat acasa si o anunta pe maica-sa ca e indragostit si ca se insoara, dar ca sa fie prezentarile mai emotive, aduce acasa trei fete foarte frumoase si ii zice maica-si sa ghiceasca care e aleasa inimii.
Dupa cateva minute, la o cafeluta, mama zice:
– Aleasa ta, este fata asta din mijloc.
La care fiul surprins intreba:
– Asa este, dar cum de ai ghicit?
Mama raspunde:
– Pai de asta nu-mi place!

O tipa la doctor:
- Domnule doctor, am venit sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am incercat tot felul de tratamente pt a ramine gravida, dar degeaba, nu se intimpla nimic.
- S-o luam metodic, poate este o chestie ereditara, mama dvs a avut copii??!

Subiecte similare

Back
Sus