Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
am un lemn off,tsp award reflex,stare f buna,as dori un schimb cu 2 fete ,de preferat sa fie rapide,folosite dar sa nu fie rupte...adika sa ma pot folosi cat de cat de ele...
o fata este cu adezivul pe ea,dar il voi da jos daca se doreste acest lucru....
Salut, am 2 fete 729 Friendship Cream Transcend max. R+N, jucate aprox. 20 ore, fara ciupituri pe burete sau topsheet. Daca te intereseaza te rog anunta-ma. Evident cu diferenta de bani din partea mea.
Romeo 0726.130.770
Salut, am 2 fete 729 Friendship Cream Transcend max. R+N, jucate aprox. 20 ore, fara ciupituri pe burete sau topsheet. Daca te intereseaza te rog anunta-ma. Evident cu diferenta de bani din partea mea.
Romeo 0726.130.770
am un lemn off,tsp award reflex,stare f buna,as dori un schimb cu 2 fete ,de preferat sa fie rapide,folosite dar sa nu fie rupte...adika sa ma pot folosi cat de cat de ele...
o fata este cu adezivul pe ea,dar il voi da jos daca se doreste acest lucru....
ITI OFER DOUA FETZE XIOM VEGA EUROP N. SI SIGMA EUROPA AMANDOUA SUNT FOLOSITA DE 2 LUNI ,AMANDOUA SUNT DE 2.0,sunt prea tari ptr. mine.ELE impreuna au costat 235 ron.Fata neagra este un pic ciobita pe margini
Am vrut sa vand aceasta paleta dar daca nu am avut clienti s-o dau odata o dau oe bucati si chiar la schimb telefon 0756258169 MARCU