ÎNCHIS schimb lemn tsp,off pt 2 fete sh...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

zalter

senior
Scor reacție
1
Vârstă
49
Locație
brasov
am un lemn off,tsp award reflex,stare f buna,as dori un schimb cu 2 fete ,de preferat sa fie rapide,folosite dar sa nu fie rupte...adika sa ma pot folosi cat de cat de ele...:)

o fata este cu adezivul pe ea,dar il voi da jos daca se doreste acest lucru....

Salut, am 2 fete 729 Friendship Cream Transcend max. R+N, jucate aprox. 20 ore, fara ciupituri pe burete sau topsheet. Daca te intereseaza te rog anunta-ma. Evident cu diferenta de bani din partea mea.
Romeo 0726.130.770

Salut, am 2 fete 729 Friendship Cream Transcend max. R+N, jucate aprox. 20 ore, fara ciupituri pe burete sau topsheet. Daca te intereseaza te rog anunta-ma. Evident cu diferenta de bani din partea mea.
Romeo 0726.130.770
ms romi dar imi trebuie 2 fete f rapide sa le pun pe un lemn def.....transcendul sigur nu merg pe un lemn moale

am un lemn off,tsp award reflex,stare f buna,as dori un schimb cu 2 fete ,de preferat sa fie rapide,folosite dar sa nu fie rupte...adika sa ma pot folosi cat de cat de ele...:)

o fata este cu adezivul pe ea,dar il voi da jos daca se doreste acest lucru....
ITI OFER DOUA FETZE XIOM VEGA EUROP N. SI SIGMA EUROPA AMANDOUA SUNT FOLOSITA DE 2 LUNI ,AMANDOUA SUNT DE 2.0,sunt prea tari ptr. mine.ELE impreuna au costat 235 ron.Fata neagra este un pic ciobita pe margini

Am vrut sa vand aceasta paleta dar daca nu am avut clienti s-o dau odata o dau oe bucati si chiar la schimb telefon 0756258169 MARCU

anunt valabil,eventual schimb lemnul si cu alt lemn,nu neaparat fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus