secvente youtube

Un meci foarte dificil al lui Dimitrj Ovtcharov impotriva unui jucator din USA la US Open in L.A.
Mi-a placut foarte mult jucatorul asiatic Liang Yonghui :D

Scuze daca a mai fost,dar merita vazute aceste puncte incredibile
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
un meci ciudat de bo5(best of) ,care in ultimul set se termina la 7(se schimba partile la 3)

am vazut dar numai la meciul asta s-a facut asa!o aiureala!bn atat timp cat sunt la ei in liga chinezii decid!

- - - Actualizat - - -
un plus pentru zhang zike cum s-a intamplat in majoritatea intalnirilor dintre cei doi in ultimul timp!

Cu multumiri lui Berzan Alex de la Viva Sport :)
Aveti grija mare cu articulatiile cand incercati aceasta serva :)

...desi n-ar trebui am ras cu lacrimi...,mai ales la meciul de la min 1.27...vai cu cata "gratie" se juca,iar pirueta aceea m-a dat pe spate...

Ultima editare:
sa faci show si sa mai si bati ... asta inseamna sa ai clasa ! este clar, daca baietii astia doi o tin tot asa, in 5 ani maxim , o sa toace tot ce prind la masa !

Totusi,daca nu ma insel,partenerul de dublu obisnuit al lui Wanh Hao este Zhang Jike.
Sigur altul ar fi fost rezultatul meciului daca participa si campionul Mondial si olimpic en-titre.
Asta nu le ia nimic din merite sportivilor japnezi,excelent jocul prestat de ei,cu lovituri foarte rapide ,cu mult spin,maia les acele flickuri de rever.

Back
Sus