secvente youtube

Un meci foarte dificil al lui Dimitrj Ovtcharov impotriva unui jucator din USA la US Open in L.A.
Mi-a placut foarte mult jucatorul asiatic Liang Yonghui :D

Scuze daca a mai fost,dar merita vazute aceste puncte incredibile
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
un meci ciudat de bo5(best of) ,care in ultimul set se termina la 7(se schimba partile la 3)

am vazut dar numai la meciul asta s-a facut asa!o aiureala!bn atat timp cat sunt la ei in liga chinezii decid!

Cu dedicatie speciala pentru toti fanii lui Zhang Jike de pe forum,si nu numai :)

- - - Actualizat - - -
un plus pentru zhang zike cum s-a intamplat in majoritatea intalnirilor dintre cei doi in ultimul timp!

Cu multumiri lui Berzan Alex de la Viva Sport :)
Aveti grija mare cu articulatiile cand incercati aceasta serva :)

...desi n-ar trebui am ras cu lacrimi...,mai ales la meciul de la min 1.27...vai cu cata "gratie" se juca,iar pirueta aceea m-a dat pe spate...

Ultima editare:
sa faci show si sa mai si bati ... asta inseamna sa ai clasa ! este clar, daca baietii astia doi o tin tot asa, in 5 ani maxim , o sa toace tot ce prind la masa !

Totusi,daca nu ma insel,partenerul de dublu obisnuit al lui Wanh Hao este Zhang Jike.
Sigur altul ar fi fost rezultatul meciului daca participa si campionul Mondial si olimpic en-titre.
Asta nu le ia nimic din merite sportivilor japnezi,excelent jocul prestat de ei,cu lovituri foarte rapide ,cu mult spin,maia les acele flickuri de rever.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus