Se retrage Ceacarescu Cristian
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Scuze, n.am vrut sa deranjez pe nimeni cu intrebarea.. (intelesesem ca dk cei de la incepatori sunt la un loc cu avansatii in categoria "amatori"_ urmatoarea ar fi "open")_ nu e pb. Am inteles ca nu e asa, dar, am zis ca nu strica sa intreb. Multumesc..Ana, nu esti la prima intrebare de genul asta. De fiecare data ai primit acelasi raspuns: Asa cum prevede Regulamentul AmaTur 2018, poti juca la categoria ta, sau la categoria superioara.
In cazul tau, cu Mp=8,85, categoria superioara inseamna A. In cazul acestui turneu categoria la care poti participa este Î+A. NU la Open.
Nu e cazul sa facem acum interpretare pe text, sa vedem daca nu cumva exprimarea din regulament nu acoperă toate variantele de turneu (? + A/O + E, sau ?/A + O + E, etc.).
Turneul a fost postat de pe 8 Octombrie. Ai avut tot timpul din lume sa te înscrii pentru a evita pozitionarea pe o lista de asteptare lunga.
P.S.
Crezi ca erau necesare atatea discutii in topicul turneului, doar pentru ca nu te-ai inscris la timp.![]()