Seria a IV-a Muntenia Sud

Dan2

Echipa AmaTur
Scor reacție
832
Vârstă
65
Locație
București
Ultima editare:
Echipele inscrise pana astazi

1 Teleajenul..... Valenii de Munte. PH Soare Valentin Panaitescu Stefan Panait Genu Totpal Marius Bodeanu Dan
2 TT............... Targoviște......... DB Micu Cosmin Micu Iulian Ilie Marian Tudorache Constantin
3 Niste Batrani.. Targoviște......... DB Lazaroiu Adrian Darmaz Ion Noragiu Paul Cernoiu Cristian Florea Marian
4 Gladiatorii...... București........... B Navacioiu Marian Lungu Cosmin Dumbrava Nicolae Dumbrava Georgian Micuda Mihai

se incrie si echipa TT WIN in componenta
Constantin Gica,Dan Petrov,Adi Codreanu,Adrian David
---------- Post added 14.03.2012 at 14:11 ----------
București

nume echipa -TT TOPSPORT BAICOI
localitate -BAICOI
componenta- VICTOR FOCA-PLOPENI,capitan echipa tel.0744118118 email-victorfoca(at)yahoo.com
VALENTIN IVAN-BREBU
RAZVAN BOZGA-BAICOI
EMIL COMAN-BREAZA
GHEORGHE RUSEA-BREAZA

PRAHOVA 1
LOCALITATEA:BAICOI
JUD.PRAHOVA
1.IANCU GEORGE
2.BOZGA LUCIAN
3.MIHAILA NICOLAE
4.MOSTOVOI ANDREI
CPT.ECHIPA BOZGA LUCIAN
NR.TEL.0757671786
E-MAIL; lux_69(at)yahoo.com

ACTIV TT
Localitatea: Craiova
Dica Constantin
Raducan Bogdan (cpt. tel. 0765469457)
Sultan Valentin
Marin Puiu
Cretu Marian
PRO TT
Localitatea: Amarastii de Sus
Bogdan Cristian
Mihut Dan
Gheorghe Nicu (cpt. tel. 0722648467)
Butoi Aurel
Paun Cristian
Bogdan Dorel
Scuze! Am gresit destinatia. Din neatentie nu am inscris echipele in seria unde le este locul.

Ultima editare:
---------- Post added 14.03.2012 at 14:11 ----------
București
si nea Nicu Pietris

Pana acum sunt inscries 7 echipe: 3 din Prahova, si cate doua din Targoviște si București.

1 Gladiatorii.......... București ..............B Navacioiu Marian Lungu Cosmin Dumbrava Nicolae Dumbrava Georgian Micuda Mihai
2 Niste Batrani...... Targoviște............ DB Lazaroiu Adrian Darmaz Ion Noragiu Paul Cernoiu Cristian Florea Marian
3 Prahova.............. Baicoi..................PH Bozga Lucian Iancu George Mihaila Nicolae Mostovoi Andrei
4 Teleajenul........ Valenii de Munte.... PH Soare Valentin Panaitescu Stefan Panait Genu Totpal Marius Bodeanu Dan
5 TT.................. Targoviște............ DB Micu Cosmin Micu Iulian Ilie Marian Tudorache Constantin
6 TT Top Sport... Baicoi.................. PH Foca Victor Ivan Valentin Bozga Razvan Coman Emil Rusea Gheorghe
7 TTWIN........... București ............B Constantin Gica Petrov Dan Codreanu Adrian David Adrian Pietris Nicolae

La Familia-București in urmatoarea componenta;-Fodoran Cosmin,Fodoran Vasile,Tomica Andrei(7 ani),Tomica Silviu(mai multi ani)-capitan de echipa tel........0724582572

PREMIUM PILS
PLOIESTI
ENE DRAGOS, IONESCU VICTOR, DRAGANESCU VIOREL, CRAIOVEANU MIHAI, i-am facut viza de flotant:)))))))
CPT.ECHIPA: ENE DRAGOS
NR.TEL.0722321498
MAIL: dragos_ene(at)yahoo.com

Mihaita a jucat in divizie si joaca ,deci dupa regulament nu are voie
daca are voie il luam si noi pe Durdun

PREMIUM PILS
PLOIESTI

ENE DRAGOS, IONESCU VICTOR, DRAGANESCU VIOREL, CRAIOVEANU MIHAI, i-am facut viza de flotant:)))))))

CPT.ECHIPA: ENE DRAGOS
NR.TEL.0722321498
MAIL: dragos_ene(at)yahoo.com

Echipa Premiun Pils nu este inca inscrisa, deoarece are in componenta pe Mihai Craioveanu, care, din pacate nu poate participa la concursul pe echipe.
Dragos, am rugamintea sa revii cu modificarea necesara.

București - " CREATIVII " - Panea Ovidiu, Cristache George, Vranceanu Mihai, Tudor Emil , Cristescu Cristian ( cap ) - Email:cristi.cristescu(at)gmail.com

București - " CREATIVII " - Panea Ovidiu, Cristache George, Vranceanu Mihai, Tudor Emil , Cristescu Cristian ( cap ) - Email:cristi.cristescu(at)gmail.com
MULT SUCCES . Dl CRISTIAN eu tot capitan nejucator sunt si sper sa ne intalnim in faza finala.

Nume echipa: Roninii
Localitatea: București

Componenta echipei:
1. Mosoia Stefan
2. Dumitru Traian
3. Burlacel Ionut

Capitan echipa: Mosoia Stefan
Nr. tel.:0722 232 529
e-mail: mosoia(at)yahoo.com

Back
Sus