SERIA VIII - Transilvania Centru

Felicitari organizatorilor pentru conditile foarte bune si tuturor participantilor la acest turneu epuizant.
Cinste castigatorilor cat si invinsilor.
Multumim pentru ospitalitate clubului Rom Gaz.

Felicitari organizatorilor, cinste tuturor, dar mai putin celor care au castigat asa cum a castigat Turama. Nimeni nu poate sa conteste valoerea de jucator a lui Oprea Nicolae care a fost in echipa noastra si pt a treia oara vinde meciul. Dovada clara este ca nici nu a jucat partida pana la capat pt ca nu era cazul. Meci decisiv il abandoneaza atunci cand am mers la masa sa vad cum decurge meciul. Asta este, ne-a vandut ca pe niste fraieri. Asa am oprit si meciul de la masa vecina unde conduceam si au castigat ei cu 5-3. Sunt mai buni la aranjamente. Tot felul de tertip-uri folosite de Antal, precum ca schimba jucator in timpul meciului ca e accidentat. Nu s-a accidentat nimeni, i-am spus ca nu este regulamentar si ca noi nu am putut schimba si mi-a raspuns ca am fost fraier...iata ca la el se poate. Felicitari!

Ultima editare:
A mai avut Turama doua meciuri dubioase, cel cu Old boys Regin si cel cu Pinguinii Sibiu. Mai mult nu are rost sa comentez.

Dupa cum spunea dl. Shakespeare .. "e ceva putred in Danemarca" ....si de acolo " CE REPEDE ÎNCEPE S? SE AGITE NATURA OMENEASC? ATUNCI C?ND O PREOCUP? AURUL"

Dupa cum spunea dl. Shakespeare .. "e ceva putred in Danemarca" ....si de acolo " CE REPEDE ÎNCEPE S? SE AGITE NATURA OMENEASC? ATUNCI C?ND O PREOCUP? AURUL"
Aurul a fost risipit in zadar !
Ionut noi si daca mai pierdeam un meci tot noi ne calificam,urmare clasamentului in trei.
Fiecare echipa facea 7 V. - 7I
Loc 4 Turama II 15V - 14 I[6V - 8I -G];[9V - 6I -S] +1 cu V. directa cu Secui.
Loc.5 Secui P. 16V - 15I [10V -6I - G];[6V - 9I - T] +1
Poc.6 Gry C. 14V -16I [ 6V - 10I - S] ; [ 8V - 6I -T] -2

In urma acestor jocuri clasamentul final arata astfel:
1 Târnaveni I cu 12-2
2 Pinguinii Zburatori: 11-3
3 Old Boys 9-5
4. Turama II 8-6
5. Secuii 7-7
6. Gry Club 7-7
7 Silva Reghin 2-12
8 Târnaveni II 0-14

Ultima editare:
Ionut, sa nu pui botul. Gry Club in realitate a invins Turama...sau cum spune lumea, daca ar fi pierdut Turama...in loc de 7~7 la noi ar fi fost 8-6...acum scade de la Turama o victorie si adauga o infrangere....!?
- - - Actualizat - - -
Acuma doar atat La multi ani.
Multumesc!

Ultima editare:
Ionut, sa nu pui botul. Gry Club in realitate a invins Turama...sau cum spune lumea, daca ar fi pierdut Turama...in loc de 7~7 la noi ar fi fost 8-6...acum scade de la Turama o victorie si adauga la infangere...si la clasa a I-a va iesi rezultatul corect. Ne fura si aici. Maine vei vedea probele pe care le am si vei vedea cine sunt colegii nostri.

- - - Actualizat - - -

Multumesc!

Si noi suntem curiosi.

Fery , am sa rezolv eu problema pt ca nelamuririle sunt la mine. Trebuie sa ma intalnesc cu organizatorii sa le cer parerea pentru o eventuala suspendare a unora care merita.

Fery , am sa rezolv eu problema pt ca nelamuririle sunt la mine. Trebuie sa ma intalnesc cu organizatorii sa le cer parerea pentru o eventuala suspendare a unora care merita.
Daca proprii jucatori fac blat, treaba este simpla : nu-i bagati in echipa. De fapt se autoexclud din echipa.

La turneul din Mediaș echipele participante au primit oferta de sponsorizare 2 saptamini de specializare in China cu bonificatie de 10 000 euro de echipa,mai putin doua echipe !!!

Sunt si oameni cu caracter care nu si-au dorit decat sa joace tenis de masă.

Ultima editare:
Daca uni nu ar fi umblat cu manari sa castige un meci pe care l-ai stabilit sa fie jucat pe data de 23.05.2012 nu s-ar fi ajuns aici,denigrezi o persoana care a impiedicat un tanar sa-si pateze numele.
Nici prin cap nu trebuia sa-ti treaca propunerea indecenta de a nu juca un coechiper de al meu,mai ales cunoscand faptul ca 2 colegi nu puteau ajunge la sala mai repede de 19,30.

Subiectul este mult mai grav decat faptul ca eu nu am vrut sa joc pe 23.05.2012. Joc cand vreau, nu trebuie sa ocolim subiectul principal.

Ultima editare:
Cum a fost cand ai fost prins cu spaga la Targoviște?
De ce mai sunat cu noaptea in cap sa-ti iau apararea?
De ce nici un coleg de al tau nu te-a aparat? Pentru ca iei stiau si noi inca n-am aflat!
Dar ai fost desconspirat repede!
Nu ai jucat cu noi ca n-ai valoare si pierdeai toate meciurile!
Totusi pe 23/05/12 ai jucat 2 meciuri cu Costel care ti-a tras 3-0 si 3-0
N-ai vrut sa jucati din momentul in care v-am spus ca va batem.
Am obosit sa-ti mai raspund,cand o sa fi capitan de echipa o sa te intreb de ce ai interzis sa mai intre la tine unul care nu se lasa batut.

Aberatiile tale nu te scuteste de ce faci... Am martori pe Lulu si Ionut. Chiar si tu a-i scris atunci ca sunt fair-play.

Ultima editare:
Back
Sus