Site-ul FRTM

s-au incheiat meciurile seniorilor,ce ar fi de comentat,rezultatul bun de la ozd,unde crisan a dus din nou greul(a cata oara ?),cele doua victorii ale danei(ce s-ar fi intamplat oare daca in locul lui necula ar fi fost o jucatoare experimentata,badescu,steff sau nastase e o alta poveste),la samara se vede acel an cu care e mai mica decat dana in special la concursurile de seniori,dar oricum ea ramane o certitudine,oricum raman la parerea ca langa cele doua ar fi nevoie de o jucatoare cu mare experienta internationala la nivel de seniori,dar cum de la constanta nimeni nu indeplineste aceasta conditie.....ramane cum am stabilit,la baieti ar mai fi de remarcat pe langa cei 3 senatori de drept al patrulea om,cazacu care nu cred ca ar avea ce sa caute acolo,pe banca ar trebui sa stea sau oancea sau ionescu care sunt mult peste el si in incheiere nu pot sa nu ma bucur ca in sfirsit avem clasamente la vedere,ca sunt bune ca sunt rele vom vedea dar cel mai important lucru este ca le avem.

Pingpong ,stii ceva de Cioti ? Am mai pus intrebarea asta dar nu am primit niciun raspuns / Era , si trebuie sa fie in continuare un titular al Nationalei de seniori a Romaniei / Cit despre Cazacu , eu zic trebuie sa ramana in anturajul echipei nationale dar si ceilalti doi sportivi de care ai amintit , Oancea si Ionescu , trebuie adusi sa "miroasa" aerul pe care il respira titularii de drept / Sa nu se uite ca la Campionatele Europene de juniori din 2005 echipa formata din Oancea , Cazacu si Ionescu a fost foarte aproape de a lua o medalie / In meciul decisiv cu Franta , pierdut de noi cu 2 -3 ( puncte aduse de Oancea si Ionescu ) Cazacu a fost un mare ghinionist pierzind la limita , altfel aceasta echipa ar fi scris istorie in tenisul de masa romanesc / Si asa , locul pe care l-au ocupat in final , a reprezentat un salt foarte mare fata de "seceta" care insotea de mult timp echipa de juniori la Campionatele Europene / Ca sa nu mai spunem ca anul acesta la CE , dl.Dinu si-a permis sa nu-l selectioneze pe Ionescu ( care mai are doi ani de juniorat/////) indeplinindu-si poate obiectivul care i-a fost trasat - retrogradarea din prima grupa valorica / ( altfel nu se explica de ce este in continuare antrenor de lot /)

Cit despre denumirea functiei de "selectioner" al lotului national , ar trebui inlocuita cu denumirea de " insotitor " , pentru ca dlui Vasile Florea sint convins ca i se comunica lista cu jucatorii si locul de desfasurare al partidelor / Cine l-a vazut pe Florea la Campionatele Nationale de juniori sau de seniori ca sa urmareasca la lucru schimbul de miine la baieti ? Sau de ce nu ii plateste FRTM deplasari la cluburile din strainatate unde activeaza acesti tineri jucatori ca sa ii vada la lucru ? Ca nu cred ca ajungeau in Portugalia , Germania sau alte tari daca nu ar fi valorosi / Daca dl Florea ar indrazni sa supere " sfatul batrinilor " cred ca nu ar mai fi in fruntea lotului de seniori / Ca si in cazul dl.Dinu / As vrea sa traiesc clipa cind un antrenor de tenis de masă isi va da demisia pentru ca unii dintre sportivii valorosi ai tarii nu pot fi chemati sa reprezinte tara / Cred , totusi , ca va mai trece multa apa pe Dimbovita pina atunci / Daca nu cumva inchide cineva barajul de la Ciurel...

de cioti chiar nu stiu nimic dar promit ca ma interesez zilele astea si fii sigur ca daca aflu ceva te anunt OK

Pingpong , iti multumesc anticipat / Sint convins ca "oficialii"cunosc motivul pentru care Cioti nu prea mai reprezinta Romania in ultimul timp / Pentru ca nu are "unda verde " , Razvan nu poate spune adevarul /

Si pentru ca subiectul il reprezinta Echipa Nationala de Seniori a Romaniei vreau sa spun tuturor cine ar fi trebuit sa nu lipseasca de la nicio convocare : REGRETATUL ANDREI CIORAN / In februarie va face doi ani de cind ne-a parasit si constat cu amaraciune ca toata lumea l-a uitat /
Nu cred ca supar pe cineva daca afirm ca a reprezentat virful de lance al generatiei tinere / In tenisul de masa romanesc e greu sa mai apara un asemenea talent ...

m-am frecat la ochi si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ultima stire de pe site-ul FRTM (de fapt nu cred nici acuma)STEFF buna de turneul campioanelor si atunci ma intreb retoric de ce e incompatibila cu lotul de senioare,imi vine sa :D dar din pacate e de :cry:

Confirm ! Asa srie ! Albastru pe alb ! MIHAELA STEFF ESTE INVITATA SA PARTICIPE LA TURNEUL CAMPIOANELOR !!!

Totusi , o "SURSA" care doreste sa-si pastreze anunimatul a spus ca s-a strecurat o eroare in dactilografiere la semnele de punctuatie ! Textul original ...ar arata astfel : MIHAELA STEFF A FOST INVITATA LA TURNEUL CAMPIOANELOR ???

si cu rusia joaca necula sa mai zica cineva ca nu suntem tara tuturor posibilitatilor[/b]

Vorbeam de meciul care a trecut,ca asta cu Ucraina tot nu mai conteaza la nimic,le poate duce Filimon si pe alea de Paleta ca tot aia e,am ajuns de rusinea satului din CAMPIOANE EUROPENEin urna 3,pasul urmator care va fi oare?

clasamente

clasamente

razvan,la clasamentul pentru seniori,te-as ruga sa postezi datele calendaristice,ale etapelor (CNE),mersi anticipat.

Etapele de la 5 la 8 sunt din returul campionatului 2005/2006, iar etapele 1 - 4 sunt din cadrul turului campionatului 2006/2007.

Back
Sus