Pingpong ,stii ceva de Cioti ? Am mai pus intrebarea asta dar nu am primit niciun raspuns / Era , si trebuie sa fie in continuare un titular al Nationalei de seniori a Romaniei / Cit despre Cazacu , eu zic trebuie sa ramana in anturajul echipei nationale dar si ceilalti doi sportivi de care ai amintit , Oancea si Ionescu , trebuie adusi sa "miroasa" aerul pe care il respira titularii de drept / Sa nu se uite ca la Campionatele Europene de juniori din 2005 echipa formata din Oancea , Cazacu si Ionescu a fost foarte aproape de a lua o medalie / In meciul decisiv cu Franta , pierdut de noi cu 2 -3 ( puncte aduse de Oancea si Ionescu ) Cazacu a fost un mare ghinionist pierzind la limita , altfel aceasta echipa ar fi scris istorie in tenisul de masa romanesc / Si asa , locul pe care l-au ocupat in final , a reprezentat un salt foarte mare fata de "seceta" care insotea de mult timp echipa de juniori la Campionatele Europene / Ca sa nu mai spunem ca anul acesta la CE , dl.Dinu si-a permis sa nu-l selectioneze pe Ionescu ( care mai are doi ani de juniorat/////) indeplinindu-si poate obiectivul care i-a fost trasat - retrogradarea din prima grupa valorica / ( altfel nu se explica de ce este in continuare antrenor de lot /)
Cit despre denumirea functiei de "selectioner" al lotului national , ar trebui inlocuita cu denumirea de " insotitor " , pentru ca dlui Vasile Florea sint convins ca i se comunica lista cu jucatorii si locul de desfasurare al partidelor / Cine l-a vazut pe Florea la Campionatele Nationale de juniori sau de seniori ca sa urmareasca la lucru schimbul de miine la baieti ? Sau de ce nu ii plateste FRTM deplasari la cluburile din strainatate unde activeaza acesti tineri jucatori ca sa ii vada la lucru ? Ca nu cred ca ajungeau in Portugalia , Germania sau alte tari daca nu ar fi valorosi / Daca dl Florea ar indrazni sa supere " sfatul batrinilor " cred ca nu ar mai fi in fruntea lotului de seniori / Ca si in cazul dl.Dinu / As vrea sa traiesc clipa cind un antrenor de tenis de masă isi va da demisia pentru ca unii dintre sportivii valorosi ai tarii nu pot fi chemati sa reprezinte tara / Cred , totusi , ca va mai trece multa apa pe Dimbovita pina atunci / Daca nu cumva inchide cineva barajul de la Ciurel...