Site-ul FRTM

un munte prea mare

un munte prea mare

CHINA-ROMANIA 3-1 la CM Cairo,Samara a obtinut singura victorie,bravo fetelor,fruntea sus o sa vina si vremea............................

13.12.2006. PROSPORT. Pagina 19!!! Rubrica INFO PLUS !!! Citeva rinduri micute... Echipa de junioare a Romaniei a cistigat medalia de bronz la .......etc.

13.12.2006. www.frtenismasa.ro Rubrica ARTICOLE IN PRESA . N I M I C !!!

NO COMENT !!!

PS Fetele merita toate felicitarile ! Daca nu vor fi primite in salonul oficial de pe aeroportul Henri Coanda , cu toata presa de specialitate de fata , inseamna ca efortul lor nu va ramine inscris decit pe manseta site-ul federatiei si ( numai ) in inimile iubitorilor de tenis de masă din Romania !

Cum se poate????Romanescu,cind a candidat ,nu a promis multa media pentru tenis de masă??
Faceti ca politicienii,doar promiteti??
Sa va fie rusine.Din ce partid face parte Romanescu,din PSD???BRAVO FETELORs-o tineti tot asa,mai ales tu DANA,ca stai in gitul multora,i-ti doresc numai rezultate bune,sa le dai peste bot,tuturor filimonilor si sebelor.URAAAAA

sinomime

sinomime

Gheorghe,nu crezi ca esti totusi dur cu antrenorii?Daca in privinta lui sebe,sunt in totalitate de acord cu tine,chiar in plus referitor la Filimon el il consider un om corect si cu mult bun simt,nu cred ca ar face rau la cineva. P.S.Binenteles ca ma refer la Filimon de la Bistrița,tata lui Lucica :lol: cat despre viorel filimon,fugiti oameni buni ca :twisted: de tamaie.

Ai fost tare de tot,era sa te scot de la suflet :D :D :D Ai avut noroc ca ai dres-o dar,sa nu mai faci deastea,ca pe urma am sa cred ca te-ai dat cu ursu :D :D Eu vorbeam de presedintele federatiei,despre care tu nu zici nimic,il lasi asa ,saracu.............Apropo,mai are magazinu ala la Buzău cu care face bani pe spinarea federatiei?????????
El crede ca nimeni nu stie,stim TOVARASE presedinte................

ROMANESCU

ROMANESCU

El este acolo doar cu numele,si cei din tenis o stiu destul de bine.Acolo vorbeste altcineva,care-i un baiat f.destept.Cit priveste acel magazin la care se refera dl. GHEORGHE,ie o nebuloasa.Puteti s-o intrebati pe sotia presedintelui :D :D ,pt. ca ea stie cel mai bine........ :?: :!: :D Am citit un mesaj anterior in care se insereaza valoarea lui Romanescu de jucator.Dupa cite stiu eu,este la acelasi nivel(valoarea)cu aceea de antrenor ,ca si cea de presedinte de federatie,adica nula.

Ma surprinde neplacut dezinteresul cu care este privita activitatea interna a cluburilor de tenis. Nici in site, nici in alte surse nu gasesc rezultatele, clasmentele, jucatorii. Chiar atata dezinteres... As fi vrut sa aflu ceva date despre divizia B, dar constat cu stupoare ca nici in divizia B, nici in Divizia A, nici in Superliga nu se sufla un cuvintel, in afara de o prezentare generala. Prezentati-va valorile, rezultatele, faceti propaganda sportului, oameni buni! N-or fi prea multi curiosi prin preajma, dar macar anuntati rezultatele oficiale ale partidelor. Turneul AMATouR, oricat de marunt si nesemnificativ pare de acolo de sus, si-a prezentat rezultatele, chiar si la cele mai mici turnee si pot fi aflate oricand rezultatele celui mai putin valoros jucator.
In site-urile germane se pot gasi rezultatele la zi chiar si pentru liga a Xa, pentru campionatul comunal de incepatori, iar noi nu avem posibilitatea sa cunoastem rezultatele din superliga!

Adevar

Adevar

Mare adevar ai spus bebe, cunoscut de toata lumea dar ignorat cu nonsalanta de parca ar fi nu stiu ce se secret pe care nimeni nu are voie sa il stie...

Transparenta lipseste cu desavarsire din Federatia de Tenis de Masa si din pacate duce la rezultate neplacute la campionate. Mancareala pentru bani si cica faima se reflecta in rezultatele mediocre obtinute de fetele noastre la campionatul european unde fetele pleaca in ultimul moment pentru a se mai economisi (cica....) si ultimul euro, dar vor aurul...

Sa speram ca pana la urma perseverenta va invinge iar nepotismul va disparea, iar performanta va fi criteriul de selectie si nu altul...

Toate bune si sarbatori fericite tuturor!

clasamente noi

clasamente noi

S-au jucat etape de campionat,au fost CN,a fost Memorialul Angelescu si nici unul din aceste concursuri nu este reflectat in clasamentele oficiale.Vine luna ianuarie cu alte CN,top-uri si parca vad ca tot pixul lui nea Aurica va fi valabil,Razvan poti sa-i transmiti lui Gil sa ia notite din circuitul AMATouR,unde fiecare concurs in termen de cateva zile este reliefat in clasament sau interesele sunt altele :?:

Lasa Pingpong ca o sa le afiseze in 2007,o data cu intrarea Rominiei in U.EEsti un pic cam grabit,nu crezi????Ooooo,chestia asta cu nea Aurel,ie o alta poveste fara sfirsit :D :oops: Trebuie sa mince si el o pituta mai calda....... :?:

Astazi echipele Romaniei joaca in ultima etapa a grupelor pentru europene.
Scorurile in direct, dupa terminarea fiecarui set, de la ambele partide le gasiti pe http://www.frtenismasa.ro

Romania - Ucraina - la feminin
Polonia - Romania - la masculin

???????????????????????????

???????????????????????????

Razvan,spuneam acum vreo 10 zile ca vor incepe competitiile si nu vor fi clasamente publicate ci doar de cele "pe sustache",maine incep CN nationale de cadeti si in clasamentul cadetilor figureaza concurs din 2005,trebuie mentionat ca la stabilirea capilor de serie se iau in considerare locurile in clasament a primilor doi sportivi,vom vedea diseara dupa sedinta tehnica, in folosul cui a fost si binenteles cine a fost "lucrat"din pix,desi aproape ca bag mana in foc de pe acuma.

clasamente

clasamente

Razvan,poti te rog sa-mi explici de ce in clasamentul la seniori se i-au in calcul meciuri jucate in campionatul 2005-2006,fara acele meciuri clasamentul ar arata cu totul si cu totul altfel,mie cel putin nu mi se pare corect,multumesc anticipat.

clasamente

clasamente

probabil ca o sa ai impresia ca sunt insistent,dar mai am o intrebare:dece memorialul stefan mike nu apare la clasamentul de junioare 1,iar era altfel clasamentul,intrebare ajutatoare:de ce la baieti s-a luat in considerare si la fete nu :?: :?: :?: :?:

Scuze de intarziere. Am remediat omisiunile. Din greseala programul care calculeaza clasamentele a "uitat" sa ia in calcul si st.mike de la junioarele 1. Mersi de atentionare.

intrebari fara raspuns

intrebari fara raspuns

stau si ma crucesc cand vad ce senioare aliniaza Romania in Croatia la Protur,daca exista un singur om din cei care citesc acest forum sa gaseasca o explicatie cat de cat logica si pertinenta la prezenta sportivei Anamaria Sebe in Croatia rog sa-mi lase un mesaj pe privat si garantez ca am sa-i platesc 5 butelii de vin,la alegere,raspunsul nu trebuie sa contina urmatoarele aluzii:sportiva respectiva are mama antrenoare la lotul de junioare 1,seamana izbitor de bine la configuratia anatomica cu Viorel Filimon,dintre performantele de sportiva va aduc la cunostinta doar doua:anul trecut locul 5 in clasamentul national al cadetelor,la CN performanta buna pentru valoarea ei locul 7,daca pana acum filimon si-a batut joc de tenisul de masa acum faftul devine mult mai grav,i-si bate joc de ROMANIA,opriti-l oameni buni,ca a devenit paranoic

loturi nationale

loturi nationale

Razvan azi a inceput Openul Ungariei la cadeti,cred ca si cei mai mici meritau o postare pe site-ul federatiei,macar componenta si antrenorii si o urare de succes,ce zici am dreptate ?

Back
Sus