sondaj jucatori divizia A

sondaj jucatori divizia A

• DA

Votes: 99 49,7%
  • NU

Votes: 100 50,3%

• Total voters
    199
Moldovan Ioan de la Cluj-Napoca, vine cu urmatoarea propunere: pot sa joace si cei din divizia A si chiar din Superliga si de ce nu si cei de talie mondiala. Inseamna ca isi pun mintea cu noi si nu sunt atat de buni. Dar in ce priveste punctajul, ei sa aiba un punctaj separat si un clasament separat. Acest punctaj si clasament sa-l tina unul de-al lor, nu Domnul Florin Apian care si asa are multe pe cap. Dau un exemplu. Sa presupunem ca la un turneu oarecare respectivul ajunge in finala. Este o finala care conteaza doar la clasamentul celor din divizie, iar pentru clasamentul celor din Amatur se mai joaca o finala si anume cu cei care nu sunt legitimati. Prin aceasta cel din divizia A (presupunem) isi confirma valoarea, dar nu ne strica noua turneul. In plus noi avem de castigat deoarece jucam cu oameni mai buni ca noi. Este o simpla parere, nu trebuie sa va straduiti s-o contraziceti.

De regula sunt primiti in afara concursului, depinde de organizator, dar nu poate ajunge pana-n finala pt ca pe tablou mai poate genera "victime" .

Zilele astea am discutat cu mulți amatori din zona de vest, si au fost foarte Indignati de ideea divizionarilor.
Părerea mea este ca Amaturul încet va deveni o zacusca, si e păcat, nu stiu ce farmec va mai avea.
Spiritul de competiție nu va mai fi același, multi dintre noi vom rămâne cu buza umflata sau cu un gust amar sau " totuși ce caut eu aici?"
Categorie separată pt ei de ce nu se poate? Pt ca altfel nu vin?
Intr-un cuv?nt dragi colegi amaturisti , vom muri încet dar sigur. Stima

....
Intr-un cuv?nt dragi colegi amaturisti , vom muri încet dar sigur. Stima
Bogdane, mor numai cei ce fac o tragedie dintr-o infrangere. Asa cum tu ma "bati" sigur pe mine asa te vor "bate" si ei sigur pe tine. Ce-am avut si ce-am pierdut!
Stai linistit ca nu cred ca vom fii invadati de extraterestri:)))

Am fost sambata asta la turneul de la Băicoi si am văzut acolo niste meciuri de open care mi-au plăcut foarte mult, si toate de la niste jucători care au jucat in div.A sau care au valoare de A. Au fost meciurile (văzute de mine) dintre Cosmin Fodoran-Rodica Sicoe, Cosmin Fodoran-David Dorin, Petrescu Liviu-Tomica Andrei, Boacă Vali-Farcas Vlad, din primele eliminatorii. Probabil ca după aceea toate au fost frumoase dar eu am plecat. Sincer a fost un spectacol extraordinar. De aceea avem nevoie de acești jucători divizionari A, sa vedem,si poate sa si invatam si ceva tenis adevărat fiindca ceea ce jucam noi amatorii e la distanta mare de ce joaca ei.

Cornele , nu vb de cei enumerati de tine, ii cunosc pe toți , vb de cei cu adevaratvalorosi din top 30 la seniori

Bai costine daca ar fi numai atât ar fi bine.
Un exemplu: ma inatalnesc la masa cu Cazacu, Filimon etc ma întâlnesc cu mingea doar cand servesc eu:)))))

Din pacate se pierde "miezul"....
si anume...
daca orice jucator (din Div. A ar renunta sa zicem :D la legitimatie pentru amatur) "VALOAREA" pe care o are in spate jucatorul respectiv se sterge cu buretele din clipa cand renunta? (Clar ca NU)
Cu alte cuvinte... jucatorul activ in Div A nu are drept de joc pe cand cel care a renuntat la "legitimatie" nu mai e periculos sa faca victime? <situatie de HAZ :D>
Va legati strict de o legitimatie (activa sau nu) insa valoarea nu se sterge peste noapte.......

Dar cel mai important pentru mine (parerea mea) este:

1 Cine va impiedica oameni sa va apucati de antrenamente?
2 Cine va impiedica sa va perfectionati?
3 Cine va impiedica sa deveniti mai buni?
4 Cine va impiedica sa dati la cutie?
5 ETC ... ?

Nimeni nu ne poate impiedica sa facem toate de mai sus, DOAR vointa noastra a fiecaruia iar prin asta dovedim cu gurile noastre ca suntem mai delasatori (lenesi daca imi permiteti) si nu dorim sa jucam cu altul mai "antrenat", iar prin aceasta aratam ca totul se reduce la "A NU STII PIERDE".
Plecam cu premisa ca "o luam pe coaja" de la X, Y, Z ...

Asa cum altii au inceput chichita se a se lega de divizionari datorita faptului ca pentru ei "A NU STII PIERDE" e prezent in viata lor,

si altii de ex. noii veniti in amatur pot ridica problema ca nici ei nu pot juca de la egal la egal cu un amaturist rodat de cativa ani in circuit, DAR aici INTERVIN cel 5 PUNCTE de mai sus cu Raspunsul de rigoare.

Votul meu ar fi <Pentru> activarea in amatur a celor legitimati.

Nu-i bai, acolo se va juca "la gramada". Si openistii au fost candva amatori, deci nu se va supara nimeni.
si se poate continua si Divizionarii din A au fost candva openisti si candva amatori deci nu se va supara nimeni. :)

Concluzia........ Nimeni altii decat vointa din noi insine ne impiedica sa devenim mai PRO

Din pacate se pierde "miezul"....
si anume...
daca orice jucator (din Div. A ar renunta sa zicem :D la legitimatie pentru amatur) "VALOAREA" pe care o are in spate jucatorul respectiv se sterge cu buretele din clipa cand renunta? (Clar ca NU)
Cu alte cuvinte... jucatorul activ in Div A nu are drept de joc pe cand cel care a renuntat la "legitimatie" nu mai e periculos sa faca victime? <situatie de HAZ :D>
Va legati strict de o legitimatie (activa sau nu) insa valoarea nu se sterge peste noapte.......

Dar cel mai important pentru mine (parerea mea) este:

1 Cine va impiedica oameni sa va apucati de antrenamente?
2 Cine va impiedica sa va perfectionati?
3 Cine va impiedica sa deveniti mai buni?
4 Cine va impiedica sa dati la cutie?
5 ETC ... ?

Nimeni nu ne poate impiedica sa facem toate de mai sus, DOAR vointa noastra a fiecaruia iar prin asta dovedim cu gurile noastre ca suntem mai delasatori (lenesi daca imi permiteti) si nu dorim sa jucam cu altul mai "antrenat", iar prin aceasta aratam ca totul se reduce la "A NU STII PIERDE".
Plecam cu premisa ca "o luam pe coaja" de la X, Y, Z ...

Asa cum altii au inceput chichita se a se lega de divizionari datorita faptului ca pentru ei "A NU STII PIERDE" e prezent in viata lor,

si altii de ex. noii veniti in amatur pot ridica problema ca nici ei nu pot juca de la egal la egal cu un amaturist rodat de cativa ani in circuit, DAR aici INTERVIN cel 5 PUNCTE de mai sus cu Raspunsul de rigoare.

Votul meu ar fi <Pentru> activarea in amatur a celor legitimati.

si se poate continua si Divizionarii din A au fost candva openisti si candva amatori deci nu se va supara nimeni. :)

Concluzia........ Nimeni altii decat vointa din noi insine ne impiedica sa devenim mai PRO

Ma copile lasa dreacu beutura(bere,vin ,palinca sau cola)Ca sa faci din ce ai scris tu sint niste chestii de care nu dispun toti jucatorii.
Bani,ani si poate conditii la indemina ,ca la Poplaca ,Bacova , Glimboca sau Ciorogirla nu sint mese de tenis poate nici de ping pong;)

- - - Actualizat - - -

Cand sa incercat a treia sectiune sau poate a patra MASTERSUL premiile au fost in cascaval dar cascavalul ca valul a trecut:thumbup:

Hai sa fim seriosi,...te mai intalnesti cu ea si cand o aduni de prin țarc:-))))

Salut Gelu,dacă ăsta e părerea ta la acest subiect ținând cont ca în acest moment reprezinti AMATUR-UL da-mi voie sa mai beau câteva pahare de vin și o sa încep sa mă amuz......

Ai dreptate...nu trebuia sa glumesc (cu Bogdan)...
La multi ani!

Ca sa faci din ce ai scris tu sint niste chestii de care nu dispun toti jucatorii.
Ce afirmatie ridicola.
Atunci sa fie in regulament ca toti care participa in amatur sa nu joace mai mult de 3 ore pe saptamana sa fie toti egali.
Ce ridicol
Si da... bautura sa o lasam deoparte

Ce afirmatie ridicola.
Atunci sa fie in regulament ca toti care participa in amatur sa nu joace mai mult de 3 ore pe saptamana sa fie toti egali.
Ce ridicol
Si da... bautura sa o lasam deoparte
Bai "miky" tu de unde dracu ai mai apărut la ora asta !

Back
Sus