Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
valigti a spus:Exista cineva aici pe forum in masura sa-ti dea un raspuns . Se numeste Dragos Balanescu . Sau trimete-i un MP.
Dragos Balanescu a spus:In scurt timp,maxim 4-6 saptamani,veti putea comanda produsele STIGA de aici,din Romania,de pe site-ul http://www.stiga-tenis.ro .Va voi tine la curent cu momentul "lansarii",momentan este in stadiul de definitivare si alte mici pregatiri![]()
Puteti sa ne ajutati cu idei constructive de orice fel,inclusiv despre cele scrise acolo,fiind totusi o premiera pe piata romaneasca ".ro" - in sensul de imagine a unei singure marci
PS: cu acordul celor care se ocupa de AMATouR ,va exista si o sectiune,in prima faza cel putin de imagini foto,a intalnirii din București ,martie 2007 si bineinteles poate si a celor care vor urma si unde poate vom fi prezenti si noi.
repet,daca exista acordul celor care organizeaza/detin drepturile acestor intalniri
1. corect,se poate schimba formularea,s-a folosit termenul lama pt. evitarea repetarii cuvantului lemnvali a spus:Daca mi se permite o mica sugestie : mi se pare cam fortata traducerea "blade - lama" si inca ceva ; ar fi interesant de adaugat un combo undeva pe pagina cu optiunea de a schimba intre doua sau trei valute (RON , EURO , USD ) chiar daca numai in mod orientativ.
Pe urma , s-ar putea adauga niste ancore astfel incat daca alegi din lista de lemne de exemplu lemnul "Clipper" (pe care il am de la dvs) ca sa vezi detaliile, la revenirea in pagina de lemne sa se faca autoscroll in zona lemnului selectat.
in ce loc se va desfasura si pe ce data ?filo a spus:mai ales ca in iulie se tine un nou turneu AMATouR in București, deci va asteptam cu o sponsorizare la fel ca cea de data trecuta................
acum pare sa se intoarca in zonavali a spus:Pe urma , s-ar putea adauga niste ancore astfel incat daca alegi din lista de lemne de exemplu lemnul "Clipper" (pe care il am de la dvs) ca sa vezi detaliile, la revenirea in pagina de lemne sa se faca autoscroll in zona lemnului selectat.
Dragos Balanescu a spus:acum pare sa se intoarca in zonavali a spus:Pe urma , s-ar putea adauga niste ancore astfel incat daca alegi din lista de lemne de exemplu lemnul "Clipper" (pe care il am de la dvs) ca sa vezi detaliile, la revenirea in pagina de lemne sa se faca autoscroll in zona lemnului selectat.
,am impresia ca mergea si pana acum ,dar am si verificat din 3 locuri diferite si pare ok;doar dupa comanda facuta la un produs,intoarcerea se face sus
cat despre lama...pe moment am folosit ghilimele
multumesc pt. atentionari![]()
Ionut,nu avem ,dar putem aduce;transportul va costa ~ 35 lei,cu tot cu ramburs;iti pot recomanda lemnul Clipper CR pt. aceasta priza,dar e doar o recomandareionut pocol a spus:dragos ma intereseaza daca veti avea in stoc lemne cu priza toc
si ma mai intereseaza cat va consta transportul
Salut,valentin a spus:Salut Dragos,
Cum livrati?
Cu ce curier?
Din ce oras se face livrarea?
Nu ,nu vom avea si un magazin,dar pentru comenzi in București ele se pot ridica de la sediul nostru,doar la solicitarea expresa a clientului le va primi via curier rapidsleepless a spus:Adica veti avea si magazin fizic nu doar posibilitatea vanzarii online ? Am inteles bine ? Sau comanda se face doar online si cine e din București vine si ridica ce a comandat cand e pe stoc ?