ÎNCHIS Stiga in Romania

• Autor subiect Autor subiect vali
  • Dată creare Dată creare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

vali

Active Member
senior
Scor reacție
115
Vârstă
54
Locație
Timișoara
Stie cineva cum se pot cumpara produse Stiga in Romania si daca iese mai ieftin decat la Dandoy ?

Exista cineva aici pe forum in masura sa-ti dea un raspuns . Se numeste Dragos Balanescu . Sau trimete-i un MP.

STIGA

STIGA

cauta pe site-ul stiga, dealer din Bulgaria. au preturi excelente si se plateste la livrare

In scurt timp,maxim 4-6 saptamani,veti putea comanda produsele STIGA de aici,din Romania,de pe site-ul http://www.stiga-tenis.ro .Va voi tine la curent cu momentul "lansarii",momentan este in stadiul de definitivare si alte mici pregatiri :)
Puteti sa ne ajutati cu idei constructive de orice fel,inclusiv despre cele scrise acolo,fiind totusi o premiera pe piata romaneasca ".ro" - in sensul de imagine a unei singure marci

PS: cu acordul celor care se ocupa de AMATouR ,va exista si o sectiune,in prima faza cel putin de imagini foto,a intalnirii din București ,martie 2007 si bineinteles poate si a celor care vor urma si unde poate vom fi prezenti si noi 😉 .
repet,daca exista acordul celor care organizeaza/detin drepturile acestor intalniri

Daca mi se permite o mica sugestie : mi se pare cam fortata traducerea "blade - lama" si inca ceva ; ar fi interesant de adaugat un combo undeva pe pagina cu optiunea de a schimba intre doua sau trei valute (RON , EURO , USD ) chiar daca numai in mod orientativ.

Pe urma , s-ar putea adauga niste ancore astfel incat daca alegi din lista de lemne de exemplu lemnul "Clipper" (pe care il am de la dvs 😉 ) ca sa vezi detaliile, la revenirea in pagina de lemne sa se faca autoscroll in zona lemnului selectat.

Dragos Balanescu a spus:
In scurt timp,maxim 4-6 saptamani,veti putea comanda produsele STIGA de aici,din Romania,de pe site-ul http://www.stiga-tenis.ro .Va voi tine la curent cu momentul "lansarii",momentan este in stadiul de definitivare si alte mici pregatiri :)
Puteti sa ne ajutati cu idei constructive de orice fel,inclusiv despre cele scrise acolo,fiind totusi o premiera pe piata romaneasca ".ro" - in sensul de imagine a unei singure marci
PS: cu acordul celor care se ocupa de AMATouR ,va exista si o sectiune,in prima faza cel putin de imagini foto,a intalnirii din București ,martie 2007 si bineinteles poate si a celor care vor urma si unde poate vom fi prezenti si noi 😉 .
repet,daca exista acordul celor care organizeaza/detin drepturile acestor intalniri

Cu multa placere va mai asteptam si la alte actiuni de ale noastre, mai ales ca in iulie se tine un nou turneu AMATouR in București, deci va asteptam cu o sponsorizare la fel ca cea de data trecuta................

vali a spus:
Daca mi se permite o mica sugestie : mi se pare cam fortata traducerea "blade - lama" si inca ceva ; ar fi interesant de adaugat un combo undeva pe pagina cu optiunea de a schimba intre doua sau trei valute (RON , EURO , USD ) chiar daca numai in mod orientativ.
Pe urma , s-ar putea adauga niste ancore astfel incat daca alegi din lista de lemne de exemplu lemnul "Clipper" (pe care il am de la dvs 😉 ) ca sa vezi detaliile, la revenirea in pagina de lemne sa se faca autoscroll in zona lemnului selectat.
1. corect,se poate schimba formularea,s-a folosit termenul lama pt. evitarea repetarii cuvantului lemn
2. din motive de curs valutar se va pastra moneda europeana;dar e o idee si cu Lei/Eur...enfin...
3. maine predau "problema" mai departe 😉 ,daca exista rezolvare in stadiul actual,cu placere

si sa nu uit: "add to cart" dispare ,adoptam o formula de comanda cu un minim de inregistrare/verificare pe site,...nu se va plati nimic in avans-doar la livrare-curier/ramburs....numai ca stocul va fi din ce in ce mai variat, timpii de asteptare vor scadea de la 4-5 saptamani la 2-3 ,iar la ~25- 30% dintre repere,livrarea se va face in 24-48h,apoi cu timpul speram sa creasca procentul 😉

filo a spus:
mai ales ca in iulie se tine un nou turneu AMATouR in București, deci va asteptam cu o sponsorizare la fel ca cea de data trecuta................
in ce loc se va desfasura si pe ce data ?

Am inteles ca o sa se tina , dar inca nu avem amanunte , dar se vor afisa din timp .

vali a spus:
acum pare sa se intoarca in zona 😉 ,am impresia ca mergea si pana acum ,dar am si verificat din 3 locuri diferite si pare ok;doar dupa comanda facuta la un produs,intoarcerea se face sus
cat despre lama...pe moment am folosit ghilimele

multumesc pt. atentionari 😉

Dragos Balanescu a spus:
vali a spus:
acum pare sa se intoarca in zona 😉 ,am impresia ca mergea si pana acum ,dar am si verificat din 3 locuri diferite si pare ok;doar dupa comanda facuta la un produs,intoarcerea se face sus
cat despre lama...pe moment am folosit ghilimele
multumesc pt. atentionari 😉

Cu placere :)

dragos ma intereseaza daca veti avea in stoc lemne cu priza toc
si ma mai intereseaza cat va consta transportul

ionut pocol a spus:
dragos ma intereseaza daca veti avea in stoc lemne cu priza toc
si ma mai intereseaza cat va consta transportul
Ionut,nu avem ,dar putem aduce;transportul va costa ~ 35 lei,cu tot cu ramburs;iti pot recomanda lemnul Clipper CR pt. aceasta priza,dar e doar o recomandare 😉 ,nu si un sfat ,poti alege ce doresti tu.
mai depinde insa si de stocul de la fabrica

valentin a spus:
Salut Dragos,
Cum livrati?
Cu ce curier?
Din ce oras se face livrarea?
Salut,
Din București,cu o firma de curierat cunoscuta( acopera toata tara )
Pentru bucuresteni gasim o modalitate mai ieftina :P ,ideea este ca nu vom avea o procedura standard decat cu restul tarii,pe plan local,ca sa zic asa,prin curierat doar cine doreste neaparat.

Adica veti avea si magazin fizic nu doar posibilitatea vanzarii online ? Am inteles bine ? Sau comanda se face doar online si cine e din București vine si ridica ce a comandat cand e pe stoc ?

sleepless a spus:
Adica veti avea si magazin fizic nu doar posibilitatea vanzarii online ? Am inteles bine ? Sau comanda se face doar online si cine e din București vine si ridica ce a comandat cand e pe stoc ?
Nu ,nu vom avea si un magazin,dar pentru comenzi in București ele se pot ridica de la sediul nostru,doar la solicitarea expresa a clientului le va primi via curier rapid
Comanda pe site va trebui insa facuta 😉

de azi am intrat in forma finala a paginii :D iar cat de curand traducerea o sa fie gata ,asa ca s-ar putea sa-i dam drumul ceva mai repede 😉

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus