hai sa ma bag si eu in seama,cu toate ca am impresia ca Dl Metall nu va fi impacat cu ideea ca nu "l-am facut" niciodata
citez de pe site-ul mai sus mentionat de domnia sa :
Cum platesc?
Plata pentru suplimentele comandate se face la Posta, in momentul primirii coletului. *****.ro va trimite un Colet in maximum 24 de ore din momentul in care ati plasat comanda. Coletul va fi trimis pe adresa pe care ati completat-o in site, in cadrul procesului de Inregistrare.
Taxele Postale sunt incluse in pret.
sa revenim: incluzand taxele de trimitere ( postale sau cum s-or numi) in pretul pe care eu il vad la final,dupa ce am introdus la cosul de cumparaturi tot ce mi-am dorit,inseamna ca la acele produse preturile sunt stabilite dupa o regula care ia si acest aspect ( transportul) in calcul.
( ca sa nu mai zic de faptul ca multe dintre produsele de acolo au si adaosuri comerciale de 150-200%...lucru mai putin cunoscut)
la noi preturile sunt mici in raport cu toate aceste variabile ( rulaj/plata la furnizor/depozitare/timp alocat tuturor procedurilor standard de cand vine comanda/etc),pt. ca vindem produsele unui singur producator ,deci cine nu vrea STIGA...si-asa destul de putin familiara in Romania pana acum cativa ani,nu cumpara nimic sau achizitioneaza un adeziv,etc...
Investitia permanenta intr-un stoc maricel de mese ( hobby +competitie ,peste 50 unitati) este iar alt aspect ,care nu aduce profit pe termen scurt
ei,dar am zis ca nu mai vorbesc decat atunci cand am de facut o mica comunicare

...ei bine,am inceput de ieri o colaborare,sper eu benefica ambelor parti ( noi si clientii nostri),cu alt transportator ( curier ) ,care sper sa dureze;nu dau nume inca,noutatile vor aparea pe site in clipa cand se va parafa legatura (2-3 saptamani,sa ne verificam compatibilitatea

)
toate bune