Sunt de acord cu intelegerea facuta intre ei de a juca pe una din cele doua mese, cea cu blat de 25. Toata sala a jucat pe mese ok, ei au nimerit pe cele mai rele doua mese si, de comun acord au ales totusi sa joace pe cea mai buna din cele doua. Daca s-ar mai fi eliberat si o alta masa s-ar fi mutat la o alta masa pentru a contriubui intr-un mod optim la buna desfasurare a acestui concurs. Prin urmare, daca ei, desi dezavantajati de alti concurenti, au incercat sa gaseasca o solutie optima jucand pe una din cele doua mese desemnate, de ce dl. Dena nu a putut gasi intelegerea si bunavointa necesara sa accepte macar partial alegerea lor si eventual sa fi abordat intr-un mod constructiv aceasta situatie? De ce radicalism, vorbe lipsite de politete (chiar si acel ba cu care dansul se justifica ca il foloseste aproape in orice conversatie nu isi avea locul intr-o situatie delicata ca aceea) si decizii luate in pripa, fara drept de apel? De ce trebuiesc sanctionati doar cei care se pare ca au incalcat regulamentul conform spuselor dvs. insa comportamentul dlui. Dena nu este luat in discutie?
Va rog cititi cu atentie toate postările mele... Am acuzat abuzul si lipsa de intelegere... Restul au fost contraargunente la regulamentul cu care ni s-a dat in cap... Era normal sa aduc contraargumente legate de mese si organizatori cand an vazut in ce directie a degenerat aceasta situatie neplacuta... Dar problema reala a acestei situatii a plecat de la atitudinea radicala a organizatorului... S-ar fi rezolvat pe loc daca exista comunicare...
Ma intrebati pe mine ce as fi facut? Eu personal am invatat sa joc tenis de masă pe mese de beton. Ca jucator activ in Amatur si oarecum plimbat prin toate zonele din tara nu am reclamat niciodata nimic... Am jucat pe condens (la Gura Humorului) , am jucat pe ploaie scursa pe pereti si chiar in terenul meu (fix la Giurgiu), am jucat cu mingii care m-au deranjat intr-o oarecare masura, chiar nu a contat.. Vin in Amatur datorita comunitatii si socializarii... Mi-am facut prieteni peste tot in tara si sunt poate printre putinii care a plecat întotdeauna de la sala dupa ce am salutat organizatorii si le-am multumit pentru ospitalitate. Inclusiv dlui. Dena, dlui. Giosan sau dvs. Stiti bine!
Orice ar zice dl. Dena despre reputatia creata de mine, faptele mele dezmint. Vin sa ma simt bine si da, eu personal as fi jucat in orice conditii... Rar mi se intampla sa imi stric buna dispozitie din cauza astfelor de probleme... Dar acesta sunt eu... Acest lucru nu inseamna ca toti ceilalti jucatori sunt la fel. Eu sunt sănătos, vad bine, joc intuitiv si nu sesizez condensul si nu pun competitivitatea inaintea distractiei... Dar poate ca pe dl. Guluta cu dioptrie - 4 il deranjeaza lumina, poate pe Serban Leonard care s-a antrenat intens numai la Top Tenis Arena pe mese profesionale il deranjeaza acea masa de 20 si nu de 25. E dreptul lui... Chiar nu are relevanta ce as fi ales eu. Dar daca este important raspunsul meu, NU! Nu m-ar fi deranjat sa joc pe acea masa msi subtire... Pentru ca nu tin sa castig! Caut relaxare si distractie dupa o saptamana grea de munca...
Le tin pumnii celor 2! Dreptatea sa triumfe! Desi observ ca de cand omenirea a "evoluat" devine din ce in ce mai imposibil ca cineva sa mai poata avea dreptate pentru ca, invariabil, partea adversa va gasi intotdeauna contraargumente si cel mai "inteligent" castiga intotdeauna... Daca ma intelegeti unde bat!
Nu intentionam sa mai postez si nici nu mai vreau dar ar fi fost lipsa de respect sa va ignor!
Mult succes in luarea unei decizii corecte!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk