Tabara de tenis de masa BRASOV Emi TT 11-16 august 2014

Se mai inscrie Crisan Romica(Agnita),cu regim complet de antrenamente si cazare.
Daca este posibi, sa fie cazat impreuna cu Alex Nechita.Multumim.

De altfel cum v-am obisnuit ,si de aceasta data pe toata perioada taberei, EMI-TT v-a va pune la dispozitie un stand cu echipament sportiv JOOLA,ce se poate testa ,proba si bineinteles cumpara la pret promotionale (20% fata de pretul de pe seit-ul www.mesedetenis.ro ),si de altfel toate logistica din centru de inchiriere compusa din mese (noi sau jucate f.putin) 2000 S , 3000 s , DUOMAT ,WORLD CUP ,ROLLOMAT SI OLYMP ,garduri,filee,roboti etc este oferita spre vanzare.

Seria noua "Top Player Edition" cu lemnele TPE Feeling OFF-,TPE Nature OFF,TPE Perform OFF,TPE Fight OFF+ ,si lemnul special conceput pt.copii talentati si ambitiosi TPE Feeling XS OFF- (cu grif micsorat si greutate redusa),si de asemeni noua serie SPIRIT cu lemnele ALL+,OFF ,si OFF+

De anul acesta mingile de antrenament la toate taberele vor fi cele personalizate "EMI-TT".

EMI

-Stoica Mihai - Mioveni - 0742223094 - cu cazare luni-vineri (inclusiv), impreuna cu
-Banescu Dragos - Pitești - o camera dubla luni-vineri (inclusiv)

-Georgescu Bogdan - seniori-0727777957
-Georgescu Irina - copii
din București, o camera dubla pentru miercuri, joi si vineri

-Crisan Romica, cazare impreuna cu
-Nechita Alexandru-Agnita , toata perioada,cu cazare, o cam dubla, luni-vineri (inclusiv)

-Grosan Nicu din Piatra Neamț :
pt ultimile trei zile de tabara (miercuri, joi si vineri), cazare una camera dubla la Hotel Stop.(cu sotia)

-Miron din Cluj, cazare, o camera cu trei locuri sau dubla, pentru vineri si sambata.

-George cu Luci, o cam dubla, luni-vineri

-Emi, Pau si Razvan, o cam dubla, luni-vineri

Ultima editare:
Se inscrie cu deosebita placere si Diaconescu Lucian din Targoviște , antrenamente 100 % si cazare cu masa (daca se poate unde este cazata toata lumea sau majoritatea participantilor) . Telefon : 0722148256 .
Deabia astept sa vin la Brașov , un oras frumos si deosebit (acolo am facut eu facultatea) ! :)

Se inscriu Beltechi Paul si Beltechi Razvan toata perioada plus cazare de luni -vineri inclusiv.O camera dubla.

Se inscrie Muscan Ioan din Sibiu, antrenament 100% si cazare 4 nopti luni - joi.
Telefon 0743113226.

Va multumesc.

Dan Staicu - Constanța - Amatori
Vin si eu de marti seara, particip la antrenamente incepand de miercuri si la concursul de Sambata.

Ultima editare:
Vin si eu cu o completare , as dori cazare pentru 7 nopti , adica incepand cu duminica (noapte) pe 10.08.2014 inclusiv sambata pe 16.08.2014 .
Eu o sa ajung duminica (10 august) dupa-amiaza la Brașov , nu pot sa vin luni de dimineata asa devreme ca sa pot participa si la antrenamentul de la ora 9.00 .
Multumesc !

Aga Alexandru din Botoșani se inscrie la tabara pentru 1/2 din perioada, de miercuri pana vineri, cu cazare de marti pana duminca(daca se poate) la hotel Stop.
tel: 0742118869

Alex Nechita(17 ani,Agnita) doreste sa se inscrie si anul acesta pentru toata perioada,cu cazare si masa.
Eu continui demersurile pentru a putea trimite cu el inca 2-3 copii!!

..anul acesta vor veni inca doi copii din Agnita :Malancravean Razvan si Kondort Arpad,ambii pe cl.a VIII a,cu cazare(impreuna) si masa pe toata perioada taberei

..anul acesta vor veni inca doi copii din Agnita :Malancravean Razvan si Kondort Arpad,ambii pe cl.a VIII a,cu cazare(impreuna) si masa pe toata perioada taberei

Fiind dintre cei noi, in trupa de la Agnita,Malancravean Razvan si Kondort Arpad vor beneficea de o bursa gratuita pentru aceasta tabara din partea EMI-TT .Bun venit in randurile tenismenilor.

EMI

Back
Sus