IonMarius2491
senior
Daca ajung acasa in concediu cred ca o sa vin si eu in tabara si poate aduc cu mine si cativa copii de la Brăila!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Alex Nechita(17 ani,Agnita) doreste sa se inscrie si anul acesta pentru toata perioada,cu cazare si masa.
Eu continui demersurile pentru a putea trimite cu el inca 2-3 copii!!
Dan Staicu - Constanța - Amatori
Vin si eu de marti seara, particip la antrenamente incepand de miercuri si la concursul de Sambata.
Aga Alexandru - Botoșani , cazare - marti - duminica
tel: 0742118869
- Muscan Ioan - Sibiu, - cazare - luni - joi.Sa vedem cum facem cu camera dubla, pentru ca-mi iese stingher,...de rezolvat o rezolvam noi,...sa mai vedem daca se mai inscrie cineva (pentru imperechere), pentru ca o dubla este 100 lei...
...restul s-au imperecheat!
Alex Nechita(17 ani,Agnita) doreste sa se inscrie si anul acesta pentru toata perioada,cu cazare si masa.
Eu continui demersurile pentru a putea trimite cu el inca 2-3 copii!!
..anul acesta vor veni inca doi copii din Agnita :Malancravean Razvan si Kondort Arpad,ambii pe cl.a VIII a,cu cazare(impreuna) si masa pe toata perioada taberei
Fiind dintre cei noi, in trupa de la Agnita,Malancravean Razvan si Kondort Arpad vor beneficea de o bursa gratuita pentru aceasta tabara din partea EMI-TT .Bun venit in randurile tenismenilor.
EMI