Tabara de tenis de masa BRASOV Emi TT 11-16 august 2014

Vreau sa ii multumesc si eu lui EMI si GELU pentru toata organizarea acestei tabere , pentru buna dispozitie si pentru ca au facut tot posibilul sa ne simtim minunat la Brașov .
Vreau sa aduc multumiri si antrenorilor din aceasta tabara GEORGE si DORU , sfaturile lor au fost de folos si vor fi in continuare daca le voi respecta si le voi pune in practica la antrenamente si in meciuri in turnee . Am avut o saptamana plina si de antrenamente dar si de voie buna , in aceasta tabara am cunoscut multi copii talentati care practica tenisul de masa din placere si vor sa ii cunoasca toate tainele .
Multumesc si dl. STOICA MIHAI ca m-a avut pasager constant in masina si la dus si la intors de la antrenamente ! :)
A fost o saptamana minunata petrecuta alaturi de niste oameni minunati iubitori ai acestui sport !

In continuare imagini ......
Vezi atașament 8300Vezi atașament 8301Vezi atașament 8302Vezi atașament 8303Vezi atașament 8304Vezi atașament 8305Vezi atașament 8306Vezi atașament 8307Vezi atașament 8308Vezi atașament 8309Vezi atașament 8310Vezi atașament 8311Vezi atașament 8312Vezi atașament 8313Vezi atașament 8314Vezi atașament 8315Vezi atașament 8316Vezi atașament 8317Vezi atașament 8318Vezi atașament 8319Vezi atașament 8320Vezi atașament 8321Vezi atașament 8322Vezi atașament 8323Vezi atașament 8324Vezi atașament 8325Vezi atașament 8326Vezi atașament 8327Vezi atașament 8328Vezi atașament 8329

Vezi atașament 8330
Din cauza oboselii, banuiesc, nu mi-a venit ideea de a face o poza de grup afara, in fata salii, unde este mai multa lumina .... Poate data viitoare vom fi si mai multi ...
Multumesc tuturor, organizatori si participanti ..... ce repede a trecut o saptamana. Poate ca mai bine ar fi o tabara de 2 saptamani, una inaintea concursului si una dupa ....

Gelu ..... "nu am ce sa-ti fac" ... a fost bine.
Emi - auzisem de tine dar nu te cunosteam personal, ma bucur ca te-am cunoscut.
George, Doru - niste antrenori rabdatori si cu simtul umorului.
Eu m-am simtit foarte bine (cu exceptia cazarii de la gara - prietenii stiu de ce).

- - - Actualizat - - -

"Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic"
Sunt de acord cu tine Dane, frumoasa semnatura, merci!

Nu povestesc nimic. Nu aveti voi nici un "merit" pentru acea teapa. A fost alegerea mea gresita.

- - - Actualizat - - -

"Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic"
Sunt de acord cu tine Dane, frumoasa semnatura, merci!

"Nu am ce sa-ti fac", daca-ti place semnatura mea continua ceea ce faci pentru ca faci bine - chiar daca uneori, cand te mai supara unul, altul, zici ca nu mai faci nimic.

Ultima editare:
foarte frumos.

se poate și așa...

...și încă se mai poate!

un mare BRAVO de la mine... știu ce vorbesc, am văzut deja un copil de la Agnita după ce s-a ?ntors din această tabără.
e în clasa a 5-a și acum vreo 2 ani încă r?deam cu el la masă, dar acum mi-e frică să-l mai chem la un set (pentru mine mi-e frică)

de-ar fi mai mulți data viitoare, poate le vine mintea la cap și lasă naibii celularele și facebookul deoparte

- - - Actualizat - - -

visez la o zi în care părinții vor cere la ședința cu părinții conducerii școlii să introducă o oră de tenis de masă obligatoriu la sport pe săptăm?nă...

visez ur?t? cred că nu

iar profesorii de sport să se descurce... să meargă la specializare, că și așa nu prea are de lucru Federația de Tenis de Masă.

Felicitari gazdei Gelu BV, lui Emi si George, precum si colaboratorilor acestei actiuni, pentru inca o tabara tt bifata cu laude si aprecieri. La mai multe, tot mai bune si interesante !
Salutul meu adresat celor nominalizati.
Sa auzim numai de bine !

Felicitari gazdei Gelu BV, lui Emi si George, precum si colaboratorilor acestei actiuni, pentru inca o tabara tt bifata cu laude si aprecieri. La mai multe, tot mai bune si interesante !
Salutul meu adresat celor nominalizati.
Sa auzim numai de bine !

Salut Iuliu,felicitarile,aprecierile si feedback-urile voastre m-au incurajat intotdeauna ,si m-au facut sa ma pregatesc mai bine pentru urmatoarea actiune,de aceea vom fii consecventi in ceea ce inseamna experienta pozitiva,iar din experientele negative incercam sa gasim solutii benefice pt toata lumea.Pentru acest an incercam sa mai pregatim o tabara ,dar va voi anunta la momentul adecvat.
Multumesc EMI

Back
Sus