Nu am apucat pana acum sa scriu despre Tabara de la Porec din Croatia unde am participat , dar acum am timp si detaliez . Eu unul sunt foarte bucuros si multumit ca am mers in aceasta tabara . Locatia este una superba , am stat la niste vile Astra care sunt situate pe un delusor plin de conifere , mai ales pini , aerul este foarte curat si locatia este aproape de mare circa 100 - 150 m . Zona in care sunt aceste vile este de fapt o peninsula inconjurata de 3 parti de apa , are un spatiu de relaxare cu sezlonguri de lemn in mijlocul naturii si hamace , in padurea de conifere , zona unde te poti relaxa , citi sau face yoga (chiar am vazut un grup care practica yoga in aer liber) . Foarte multi pescarusi prin zona care veneau sa le dam de mancare si scoteau fel de fel de sunete ciudate de ziceai ca rad sau cam asa ceva . Toata statiunea este plina de baze sportive , foarte multe terenuri de tenis de camp pe zgura , unele pe ciment , terenuri de fotbal , baschet , multe mese de tenis de masă asezate unele chiar langa plaja . Exista o zona de campare de 4 stele cu 750 de locuri pentru rulote , corturi , adevarate case pe roti , pline de turisti germani , austrieci , croati , francezi , rusi etc. Noi am inchiriat biciclete si ne-am plimbat pe un traseu pe malul marii , pe unde circula si un trenulet cu turisti care facea legatura intre Porec si Zelena Laguna . Traseul este unul foarte frumos , o sa vedeti in pozele pe care o sa le expun , sunt si zone de mici dealuri , am mers si prin padure . Toata zona este superba , chiar ii spuneam lui EMI ca mai trebuia sa stam o saptamana acolo ca sa vizitam atatea locuri frumoase . Noi am vizitat si Fiordul LIM situat mai spre sud de Zelena Laguna , ce sa spun niste locuri minunate .
Acum sa spun si de partea cu antrenamentele , echipa de antrenori este una de exceptie , antrenori care stiu sa iti arate si sa iti explice foarte bine miscarile , te corecteaza si te indruma la tot pasul . Am facut incalzire , apoi antrenamente tehnice si tactice , am participat si la un concurs de dublu pe echipe , am facut galeata , streching , de toate .
Sunt multe de spus dar cred ca as scrie pagini intregi !

Vreau sa ii multumesc lui EMI si familiei lui pentru tot si deabia astept sa particip la urmatoarea tabara !
O sa pun si multe poze ca sa va dati seama de ce este pe acolo !
- - - Actualizat - - -