TABERE SI STAGII DE PREGATIRE .''EMI-Tenis De Masa" 2018

Prin retragerea Domnului Ciobanu,mai este un loc disponibil,(sau o perech,o camera,cu pat dublu) pentru perioada 14-21 iunie .Fiind casa deja rezervata si platita pt aceasta perioada ma vad nevoit sa fac o oferta de ultima ora .90 euro persoana,adica 810 lei perechea,pentru o saptamana de cazare in Croatia pe malul marii.

Va astept cu drag EMI

astazi am aflat de la cipi de tabara ta...sunt maxim de ofticat, mai ales ca acum vad si oferta asta...:) sper in vara asta sa ma lipesc de o tabara din asta, oricum cand mai sunt oferte din astea poate da cipi un mail...nu prea stau pe forum, dar de acum inainte o sa fiu mai atent! :P

astazi am aflat de la cipi de tabara ta...sunt maxim de ofticat, mai ales ca acum vad si oferta asta...:) sper in vara asta sa ma lipesc de o tabara din asta, oricum cand mai sunt oferte din astea poate da cipi un mail...nu prea stau pe forum, dar de acum inainte o sa fiu mai atent! :P

Locatia este de vis,pot spune ca este mai frumoasa decat in poze,este un paradis al sportivilor,unde am intalnit foarte multe loturi olimpice si nationale de diferite sporturi,de la sali polivalente la sali mai mici,la zeci de terenuri de tenis,fotbal,golf etc,o locatie unde se face sport de la 7 dimineata la 23 seara.Ceva de vis.Pacat ca pentru la vara locurile pt Romania au fost reduse la 4(era de inteles ) .Dar dupa cum vad ca avantul de tabere a inceput sa aiba loc si cred ca oferta de pe piata locala reuseste sa satisfaca nevoile si cerintele voastre.Va ures succes la antrenamente.

EMI

Dupa cum am promis, cateva impresi de la Tabara Internationala din Porec ,Croatia perioada 14-21 iunie.Termene de comparatii nu isi au loc aici,dar vizitand cateva locuri din nordul,vestul si sud vestul Europei (Germania,Olanda,Suedia,Franta,Spania ,Elvetia, Italia) si din sud estul Europei( Turcia,Grecia,Bulgaria) am gasit in Croatia o combinatie perfecta a acestora,mare,munte,caldura,racoare,peisaje si nu in ultimul rand posibilitatea petrecerii timpului liber in fel si chip.Poate sunt un pic subiectiv dar avand inca proaspat in minte totul pot spune ca este una din locatiile care m-au impresionat.Dar las locul cuviintelor si incerc sa atasez niste imagini.
EMI

Inca nu reusesc dar mai incerc.

Ultima editare:
Dupa cum am promis, cateva impresi de la Tabara Internationala din Porec ,Croatia perioada 14-21 iunie.Termene de comparatii nu isi au loc aici,dar vizitand cateva locuri din nordul,vestul si sud vestul Europei (Germania,Olanda,Suedia,Franta,Spania ,Elvetia, Italia) si din sud estul Europei( Turcia,Grecia,Bulgaria) am gasit in Croatia o combinatie perfecta a acestora,mare,munte,caldura,racoare,peisaje si nu in ultimul rand posibilitatea petrecerii timpului liber in fel si chip.Poate sunt un pic subiectiv dar avand inca proaspat in minte totul pot spune ca este una din locatiile care m-au impresionat.Dar las locul cuviintelor si incerc sa atasez niste imagini.
EMI

Inca nu reusesc dar mai incerc.

Cateva poze de la Emi.

Nu am apucat pana acum sa scriu despre Tabara de la Porec din Croatia unde am participat , dar acum am timp si detaliez . Eu unul sunt foarte bucuros si multumit ca am mers in aceasta tabara . Locatia este una superba , am stat la niste vile Astra care sunt situate pe un delusor plin de conifere , mai ales pini , aerul este foarte curat si locatia este aproape de mare circa 100 - 150 m . Zona in care sunt aceste vile este de fapt o peninsula inconjurata de 3 parti de apa , are un spatiu de relaxare cu sezlonguri de lemn in mijlocul naturii si hamace , in padurea de conifere , zona unde te poti relaxa , citi sau face yoga (chiar am vazut un grup care practica yoga in aer liber) . Foarte multi pescarusi prin zona care veneau sa le dam de mancare si scoteau fel de fel de sunete ciudate de ziceai ca rad sau cam asa ceva . Toata statiunea este plina de baze sportive , foarte multe terenuri de tenis de camp pe zgura , unele pe ciment , terenuri de fotbal , baschet , multe mese de tenis de masă asezate unele chiar langa plaja . Exista o zona de campare de 4 stele cu 750 de locuri pentru rulote , corturi , adevarate case pe roti , pline de turisti germani , austrieci , croati , francezi , rusi etc. Noi am inchiriat biciclete si ne-am plimbat pe un traseu pe malul marii , pe unde circula si un trenulet cu turisti care facea legatura intre Porec si Zelena Laguna . Traseul este unul foarte frumos , o sa vedeti in pozele pe care o sa le expun , sunt si zone de mici dealuri , am mers si prin padure . Toata zona este superba , chiar ii spuneam lui EMI ca mai trebuia sa stam o saptamana acolo ca sa vizitam atatea locuri frumoase . Noi am vizitat si Fiordul LIM situat mai spre sud de Zelena Laguna , ce sa spun niste locuri minunate .
Acum sa spun si de partea cu antrenamentele , echipa de antrenori este una de exceptie , antrenori care stiu sa iti arate si sa iti explice foarte bine miscarile , te corecteaza si te indruma la tot pasul . Am facut incalzire , apoi antrenamente tehnice si tactice , am participat si la un concurs de dublu pe echipe , am facut galeata , streching , de toate .
Sunt multe de spus dar cred ca as scrie pagini intregi ! :)
Vreau sa ii multumesc lui EMI si familiei lui pentru tot si deabia astept sa particip la urmatoarea tabara !
O sa pun si multe poze ca sa va dati seama de ce este pe acolo !

- - - Actualizat - - -

Se pare ca studiezi bine si aprofundat forumul ca acest anunt l-am facut la sectiunea unde posteaza incepatori.:D

Intradevar am pregatit la Clubul Aria ,unde EMI-TT a inceput o colaborare,unde EMI-TT isi v-a pune o parte din proiectele sale in aplicare sustinuti si totodata alaturi de Clubul Aria prin Alex Mureșanu,un prim proiect de punerea la dispozitie tuturor jucatorilor palete de teste,in prima faza gata preasamblate de mine cu anumite setari,dar pe viitor vor fii si lemne sau fete separat de testare.Paletele deja existente sunt seriile noi de la Joola, TPE si SPIRIT ca lemne si fetele Rhyzm,Maxxx,si noile RHYZM P si MAXXX P ,toate asamblate din materiale noi.Pe viitor vor aparea mai multe lemne si fete in functie de solicitari,Pentru saptamana viitoare o sa fie doar in trecere o zi sau 2 si palete din gama Flame,Viva,si mult ravnitul Rosskopf Emotion.

Pentru urmatoarele proiecte va vom tine la curent.Multumesc de atentie.EMI

In urma tot mai multor solicitari de testare din partea unora am hotarat pregatirea unui tur de testare echipamente direct la fiecare club in parte acasa.Incepand din luna noiembrie (si pana in februarie) o sa imi programez cel putin 2-3 deplasari pe saptamana la cluburi unde voi pune spre testare toate echipamentele din dotare pe durata antrenamentelor (fete,lemne, mingi, roboti, echipament , accesori etc) .Pentru o mai buna coordonare toti cei ce sunt interesati pentru o astfel de vizita sunt rugati sa-mi solicite aceasta pe Mp,tel sau mail.(0747630959,dumitrubeltechi(at)yahoo.de),iar programul vizitelor il voi anunta odata ce o sa intocmesc unul in urma solicitarilor..Mentionez ca acasta actiune se refera la Asociatii,cluburi si comunitati de tenis de masă si nu la persoane particulare( 1,2 indivizi).Orice intrebare sau nelamurire referitoare la aceasta actiune o putem discuta deschis pe acest post.

EMI

O sa stabilim o data si noi,la Agnita,dupa intoarcerea mea din concediu,dupa 11 oct.In principiu,luni sau vineri ar fi cele mai indicate zile la noi!Multumim!

TABERE SI STAGII DE PREGATIRE .''EMI-Tenis De Masa" 2015
Tabere si stagii de pregatire.EMI-TT 2015

"Tabara de tenis de masă EMI-TT&Aria Sport"

Ultima editare:
eu m-am înscris deja la tabăra asta... adică neoficial m-am înscris

acum mă voi înscrie și oficial, adică cu formularul ăsta. a-propos: ce să fac după ce-l completez?

mai am o mare problemă. doar pentru mine e o problemă, dar mă voi ?mpăca cu ea.
din păcate am apucat să-mi programez concediulețul meu săracul, ăla de 5 zile că atâta aveam dreptul, înainte să aflu că va fi tabără la Sibiu.
iar după proverbul românesc ?la omu sărac nici boii nu trag? acest concediu se termină în 23 ianuarie.

cum am zis, mă voi ?mpăca cu problema. adică încerc de pe acum să conving patronii ca în săptăm?na când e tabăra să-mi facă program doar după ora 15.
prin urmare, voi putea face jumate din antrenamente.
de ce vreau totuși să fac și asta? pentru că scrie aici sus ceva de domnul Vaida. iar asta pentru mine ?nseamnă tot... mă mulțumesc și cu jumătate. chiar dacă va fi obligatoriu să plătesc tot.

Super antrenori! Nu pot spune decat: Multumesc! Maine la prima ora completez formularul de inscriere. Dar unde.l trimit? Si daca se poate si o tabara din asta prin Croatia, Mtgn, in vara ar fi perfect!

Daca reusesc sa-mi iau liber atunci sigur voi participa si eu la tabara de la Sibiu , se anunta o tabara super tare ! Felicitari EMI si tine-o tot asa !

eu m-am înscris deja la tabăra asta... adică neoficial m-am înscris

acum mă voi înscrie și oficial, adică cu formularul ăsta. a-propos: ce să fac după ce-l completez?

mai am o mare problemă. doar pentru mine e o problemă, dar mă voi ?mpăca cu ea.
din păcate am apucat să-mi programez concediulețul meu săracul, ăla de 5 zile că atâta aveam dreptul, înainte să aflu că va fi tabără la Sibiu.
iar după proverbul românesc „la omu sărac nici boii nu trag” acest concediu se termină în 23 ianuarie.

cum am zis, mă voi ?mpăca cu problema. adică încerc de pe acum să conving patronii ca în săptăm?na când e tabăra să-mi facă program doar după ora 15.
prin urmare, voi putea face jumate din antrenamente.
de ce vreau totuși să fac și asta? pentru că scrie aici sus ceva de domnul Vaida. iar asta pentru mine ?nseamnă tot... mă mulțumesc și cu jumătate. chiar dacă va fi obligatoriu să plătesc tot.

Intr-unul din anunturi este specificat de inscriere la nr telefon de la centrul Aria si un email,dar este bine sesizat ca aceste inscrieri se pot face si aici direct pe forum,la sectiunea aceasta,sau la postul special dedicat acestei tabere care v-a aparea odata cu anuntul turneului A+ ,cred ca in prima saptamana din ianuarie,sau la mine direct prin bine cunoscutele cai de comunicare,dar cu precizarea ca toate iscrierile se vor centraliza la receptia Aria.

In afara de luni antrenamentele se termina pe la ora 16,deci poti participa integral.
Multumesc de interesul acordat. EMI

Super antrenori! Nu pot spune decat: Multumesc! Maine la prima ora completez formularul de inscriere. Dar unde.l trimit? Si daca se poate si o tabara din asta prin Croatia, Mtgn, in vara ar fi perfect!

Cum i-am raspuns si lui Alin,exista mai multe cai de comunicare cu noi organizatori,dar tu poti preda formularul colegei de camera :grin::grin:,intram noi in posesea lui.

Iar referitor la Croatia saptamana viitoare primesc pliantele cu taberele si cate locuri avem pt Romania rezervate,dar din pacate nr o sa fie mai mic ca anul trecut ,cand am rezervat mai multe si le-am blocat pana in ultimul moment si pana la urma am primit niste raspunsuri de la cei ce si-au aratat interesul c-am cum se retrage lumea la turnee in ultima clipa .Pt cei ce au interese pt aceaste tabere internationale sunt de preferat pe mp de gasit.

EMI

Daca reusesc sa-mi iau liber atunci sigur voi participa si eu la tabara de la Sibiu , se anunta o tabara super tare ! Felicitari EMI si tine-o tot asa !

M-as bucura nespus sa mai petrcem o saptamana asa cum am petrecut in Croatia,de neuitat,te astept.EMI

In afara de luni antrenamentele se termina pe la ora 16,deci poti participa integral.

într-o anumită proporție ai dreptate :D
acuma văd că marți și miercuri pot să fac și eu 2 reprize.
...bun așa.

?n altă ordine de idei:
acum se demonstrează de fapt că ne place mult chestia asta, deși uneori nu vrem să recunoaștem și punem aspectele negative în față.
plătim 300 lei pentru 18-20 de ore de tenis. bucuroși, chiar nerăbdători unii dintre noi. iar la turnee, unde e taxa de înscriere 25 de lei și orele sunt aprox vreo 14-16, ne plângem de orice neajuns... :)

mă gîndesc că ar putea fi o soluție pentru viitor: de acum încolo la fiecare turneu să fie invitat și un antrenor. nu neapărat să facă ședințe de antrenament acolo la turneu, că n-are cum. dar să dea măcar impresia participanților că a meritat să vină până acolo, să parcurgă maratonul de 5-6 sau 10-12 meciuri plus pauze multe și lungi între ele și să plătească acea taxă. bineînțeles, nu mă refer la toți participanții, ci la cei care după turneu au mici urme de ?ndoială că ar fi fost totul bine, sau puțin gust amar în gură...

Back
Sus