TABERE SI STAGII DE PREGATIRE .''EMI-Tenis De Masa" 2018

Stiu Domnule Alex (si stie toata lumea), insa subiectul postat pe forum este intitulat: TABERE SI STAGII DE PREGATIRE .''EMI-Tenis De Masa" 2015.
Meritele Dvs. si ale echipei de organizatori Aria Sport sunt recunoscute si apreciate la adevarata valoare si nu sunt cu nimic stirbite de articolul de mai sus, cam sumar, este drept.
Cu deosebit respect,
Iuliu ZEDLER

Scuze ca v-am pocit numele.Dau un miel de Pasti.De ciocolata:-D

Asa a fost d-le Zendler ,cu un singur amendament:tabara s-a numit Tabara de tenis de masă Emi-TT si Aria Sport.
Multumesc

tabăra de tenis de masă s-a numit... tabără de tenis de masă (chiar dacă noi uneori la iepure ?i mai spunem și „tăpălăgos”, el tot iepure se numește)

Emi TT și ARIA sport au fost cei care s-au ocupat cu organizarea și desfășurarea taberei. ?i felicit pe această cale...

- - - Actualizat - - -

eventual dacă țineți morțiș să „denumiți” aceste evenimente, vă pot da niște sugestii:

tabăra R?D ?N SOARE GHICEII
sau
tabăra REPUBLICĂ, MĂREAȚĂ VATRĂ
sau
tabăra REPETITIO EST MATER STUDIORUM
sau
tabăra NICIODATĂ NU E PREA T?RZIU
sau
tabăra BUNICUȚA L?NĂ TOARCE, MAMA PLĂCINTE NE FACE

tabăra de tenis de masă s-a numit... tabără de tenis de masă (chiar dacă noi uneori la iepure ?i mai spunem și „tăpălăgos”, el tot iepure se numește)

Emi TT și ARIA sport au fost cei care s-au ocupat cu organizarea și desfășurarea taberei. ?i felicit pe această cale...

- - - Actualizat - - -

eventual dacă țineți morțiș să „denumiți” aceste evenimente, vă pot da niște sugestii:

tabăra R?D ?N SOARE GHICEII
sau
tabăra REPUBLICĂ, MĂREAȚĂ VATRĂ
sau
tabăra REPETITIO EST MATER STUDIORUM
sau
tabăra NICIODATĂ NU E PREA T?RZIU
sau
tabăra BUNICUȚA L?NĂ TOARCE, MAMA PLĂCINTE NE FACE

....in ceea ce te priveste,Maestre,vreau sa cred(si mai sper inca!?) ca "NICIODATA NU E PREA TARZIU"(Ha,ha!)

Tabere si stagii de pregatire.EMI-TT 2015

Pentru acest an EMI-TT impreuna cu parteneri si colaboratori au pregatit cateva evenimente care cred ca va vor trezi interesul la fel de mare ca si in ani precedenti.De aceea am hotarat sa va anuntam din timp cu calendarul programat pentru anul urmator .

2-6 februarie 2015-Locatie Sibiu Centru Aria Sport ""Tabara de tenis de masă EMI-TT&Aria Sport"

14-18 Aprilie 2015- Locatie Mediaș (sau Victoria) Club Sportiv GazMetan Mediaș.

29 iunie-4 iulie 2015 -Locatie Gura Humorului Club Sportiv Dakiro

28 august- 6 sept 2015- Locatie Mangalia Viorel Chiurtu,Viorel Sterea

5-10 oct 2015- Locatie Dumbravita(Timișoara) ACS Dumbravita

Pentru fiecare in parte o sa incercam sa prezentam detalile evenimentului cu cel putin 2 luni inainte.De aceea pentru tabara de la Sibiu speram ca pregatirile noastre nu au intarziat si de aceea o sa postam afisul si aici.

Asa cum am promis ,cu o oarecare intarziere,care de cele mai multe ori se pare ca nu este de evitat,fiind in calcul prea multi factori decizionali,persoane,spatii,termene,situatii,concedii,vacante ,si sper cu intelegerea Dumneavoastra mergem mai departe,

STAGIU TENIS DE MASA DEDICAT INCEPATORILOR IN PERIOADA15-18 APRILIE LA VICTORIA

Va astept EMI

Ultima editare:
Afis " Tabara de tenis de masă in Bucovina".
Clic pe el, si afli totul.

EMI

Ultima editare:
Fara Croatia vara asta?

Rezervarea locurilor pt jucatori din Romania de anul trecut si retragerile au dus la neplaceri si am hotarat anul acesta cu organizatorul principal cele 8 locuri rezervate de mine sa le atribuim unui club din Germania.Perioada de incepere este 30.05-6.6 2015.Locurile sunt toate ocupate deja de mai bine de 3 luni.Pt perioada 23.08-6.09 2015 din cele 120 de locuri pana mai saptamana trecuta erau deja ocupate (cu achitarea integrala)83 de locuri si inca 26 rezervate,deci ar mai fii 11 locuri neocupate.Data limita de achitare este cu 40 de zile inainte de inceperea taberei,deci 13.07 2015.Pt mai multe informatii conctactati-ma personal.

0747630959 EMI

Citat Postat în original de Ckiros77 Vezi post
înscriși pana acum ?
Respect.
Inscrierile o sa le postam in fiecare Luni seara incepand cu data de 1.06.2015

EMI

Citat Postat în original de Ckiros77 Vezi post
înscriși pana acum ?
Respect.
Inscrierile o sa le postam in fiecare Luni seara incepand cu data de 1.06.2015

EMI

Cu o intarziere,din cauza confirmarilor, se pare ca in cursul zilei de astazi voi posta lista cu persoanele prezente in Tabara de la Gura Humorului.

EMI

In sfarsit si afisul Taberei "Saptamana de tenis de masă la Mangalia".In seara asta o sa postez si in Amatur acest subiect cu toate detalile.

Back
Sus