AmaTur: Turneu B Târgoviște - 18.02.2018

Clasament Open/Elite

1.
Petrescu Liviu - Pitesti.jpg
Petrescu Liviu - Pitești
2.
Sencu Victor - Targoviste.jpg
Sencu Victor - Targoviște
3 -- 4
Buzatu Vasile - Buftea.jpg
Buzatu Vasile - Buftea
Banescu Dragos - Pitesti.jpg
Banescu Dragos - Pitești
5 -- 8
Toma Florin - Pitești
Dobrin Adrian - Targoviște
Salariu Adrian - Buftea
***************** - Campina
9 -- 16
Gorum Adrian - Topoloveni
Miron Liviu - Campina
Bratescu Adrian - Targoviște
Darmaz Ion - Targoviște
Pascal Raul - Targoviște
Istrate Cristian - București
Manoiu Claudiu - Fieni
Lazaroiu Adrian - Targoviște
17 -- 21 1v gr.inf.
Ionescu Mihai - Targoviște
Movileanu Flavius - Targoviște
Safta Alexandru - Targoviște
Niculescu Daniel - Pitești
Serban Marcel - București
22 -- 24 0v gr.inf.
Ivan Sorin Ioan - Targoviște
Florea Marian - Targoviște
Micu Cosmin - Targoviște

Lazar Dumitru , este omul turneului ! Gestul facut de acest domn , intrece cu mult performanta la masa de joc . Ma inclin !

Salutare tuturor, din pacate n-am putut face recenzia mai devreme datorita unor treburi urgente pe care a trebuit sa le rezolv. dar... am jucat din nou la un "B" foarte puternic, avand in vedere circumstantele cred ca m-am descurcat binisor si am trecut de grupe, iar acesta a fost principalul obiectivul. Din nou Adi si nea Ion au produs un turneu excelent si unde m-am simtit foarte bine. Trebuie sa recunosc ca domnul PUI a fost mult mult mai bun decat data trecuta, si nota bene cu mujeiul din dotare ORIGINAL, care a dat un plus de savoare. Mereu o placere sa ma revad cu toti colegii de breasla pe care ii salut si ii stimez. Pe curand, in martie sper !

In vremurile in care traim gasim din ce in ce mai greu Oameni care impun respect prin comportamentul, atitudinea si fair-play-ul de care dau dovada. Vasile Gica din Vulcana-Bai ar trebui sa constituie un exemplu pentru noi toti. Problema pe care o are (inca de la nastere) il face ca cel putin 85% din timpul ?petrecut? la masa de joc sa stea intr-un picior. In pofida acestui lucru, orice esec sau realizare le intampina cu zambetul pe buze, are o energie debordanta si da dovada de respect, bun simt si fair-play. Din cate mi-a spus, deocamdata nu poate fi operat pentru ca organismul nu s-a oprit din crestere. As dori ca atunci cand medicul va decide ca ?este timpul?, sa fim si noi (amaturistii) informati. Sunt sigur ca exista destui oameni cu suflet in randurile noastre care l-ar ajuta sa treaca mai usor prin aceasta incercare. Eu, unul, cu siguranta ma voi numara printre ei. Merita!

Back
Sus