Marian Bogdan
organizator tehnic
[fb]758545354483934[/fb]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bravo Matei !
Mulțumim Frumos Armand!Felicitari Alexiana si Eparu Matei...2 tineri de viitor.
Sper sa ajung sa (mai) joc cu ei, cat mai mult, am de invatat!
Toate cele bune grupului de targovisteni, care incet-incet o sa acapareze Amatur-ul...)....jucatori buni, oameni deosebiti!
Felicitari medaliatilor si multe multumiri organizatorilor....frumos turneu, astept sa revin!
O saptamana buna tuturor!
O sala cu conditii foarte bune ,bai,dusuri,tribune,iluminare,suprafata de joc,parcare,terasa etc. propice pentru turnee de anvergura ,cu o echipa bine formata din proprietarul salii ,dedicat si implicat ,Marian Bogdan creeatorul de imagine din topul Amatur, ADN omniprezent in gestionarea turneului,la inceputuri sa zicem asa dar foarte interesat de experienta altora,am vazut o comunicare buna cu multi organizatori care au fost prezenti la turneu si un element cheie ,dupa parerea mea ,foarte important,ajutorul sotiei lui Avram ,Cristina care deja stie sa faca mult mai multe ca organizator decat multi altii pe care i-am vazut cu titulaturi prin Amatur.Respect
P.S.Revederea cu oameni faini in sala si la masa de joc a fost o placere deosebita de care am dus lipsa in ultima vreme si voi reveni ori de cate ori pot in bucovina..,ah scuze Ploiești.(cred ca e blocata mintea pe acest stereotip)
Felicitari Matei Eparu!
Felicitari Leo pentru hotararea cu care iti indrumi si sprijini copilul, felicitari Iulianei Caloianu, antrenoarea clubului Petrolul Ploiești, precum si tuturor celor care l-au sfatuit, indrumat pana acum..
Mulțumim mult Nea Georgică!Felicitări Victor ! Mi-ai adus aminte de meciurile pe care le jucai în campionatul județean ! Tot cu iarba !
Felicitări Matei ! Cu puțin mai multa încredere jucai finala ! Oricum ai făcut jocuri de excepție la cei numai 9 ani ai tai ! Dacă ești la fel de determinat o sa ai un mare viitor în tenisul de masa din România !
Felicitări tuturor câștigătorilor !
Prahova la putere ! Trei titluri și un loc trei !