Felicitari! Nea Victor, Nae, Bogdan, Cristina, organizare la superlativ! Ca de obicei, conditii exceptionale pentru desfasurarea turneului, dar cu ceva bonusuri:
1. Am intalnit organizatori ospitalieri, implicati, activi, relaxati si cu zambetul pe buze tot timpul!
2. Desfasurarea turneului in doua zile a adus un plus de calitate, mai multi participanti in sala si finalele la ore accesibile! Poate fi un exemplu pentru organizatorii mai putin curajosi!
3. Am remarcat un nou participant - Victor Ionescu -proprietarul salii de sport- vechi prieten si amator de tenis, retras multa vreme dintre amaturistii prahoveni, care si-a luat inima in dinti si a revenit in glorie

Bravo nea Victor!
4. Felicitari noii generatii de copii din zona, in special lui Matei Eparu, Alexianei Delimart, lui Darius Corbu si lui Robert Fratila, carora le doresc rezultate pe masura talentului si vointei lor!
5. Nu in ultimul rand, felicitari amicilor cu care m-am intalnit la masa de joc, si celor care m-au invins, si celor care m-au infrant, tuturor un gand bun!