AmaTur: Turneu A "Tel George Junior", Ploiești - 16/17.02.2019

• Autor subiect Autor subiect ADN
  • Dată creare Dată creare
Voicu Nicu si Rotaru Costin - Buc - incepatori
Tudor Florin - Buc - avansati

Se retrage Neagoe Costin elite. Succes tuturor!

Salutare. Sunt inscris la incepatori pe pozitia a 2-a, dar si in lista de asteptare la avansati pe pozitia 1. Rog mentinere inscriere la incepatori. Multumesc

Rog Comitetul Director sa acorde MP jucatorului legitimat Kocsis Balazs-Sfantul Gheorghe.Multumesc.

Nr. crt.
Nume si Prenume
Loc FRTM
Mp AmaTur
1
Enciu Alexandru64 M43,65
2
Neagu Mircea66 M43,59
3
Kocsis Balasz108 M41,81
4Caloianu Iuliana104 F40,03
5
Corcoz Costin-39,96

Kocsis Balazs - Sfantu Gheorghe.jpg
- Kocsis Balazs, Sfantu Gheorghe

Răzvan Drăgan începători Ploiești

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Rog înscrierea și în lista de așteptare de la avansați urmând să joc unde prind loc prima oară,mulțumesc !,,Ghitu Liviu din Onești se înscrie la amatori,unde prind loc,mulțumesc !"

Rog înscrierea și în lista de așteptare de la avansați urmând să joc unde prind loc prima oară,mulțumesc !,,Ghitu Liviu din Onești se înscrie la amatori,unde prind loc,mulțumesc !"

Imi pare rau dar nu se poate,puteti figura pe o singura lista,la incepatori aveti cele mai multe sanse dupa parerea mea(sunteti pe locul 9 in lista de asteptare),la avansati ati fi avut mai putine sanse sa prindeti un loc eligibil(locul 13 in lista de asteptare dupa Cazacu R.).

Se retrage Burghelea Florin - avansati - Piatra Neamț; motive: lista de asteptare neasteptat de mare si faptul ca ziua de desfasurare a turneului de avansati este duminica

Se inscrie Canea-Kocsis Andras - Targu Secuiesc -Avansati

Bodeanu Dan - București se inscrie la OPEN

Imi pare rau dar nu se poate,puteti figura pe o singura lista,la incepatori aveti cele mai multe sanse dupa parerea mea(sunteti pe locul 9 in lista de asteptare),la avansati ati fi avut mai putine sanse sa prindeti un loc eligibil(locul 13 in lista de asteptare dupa Cazacu R.).
Scuze, dar n-ar trebui să se țină cont în primul rând de medie?

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Scuze, dar n-ar trebui să se țină cont în primul rând de medie?

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

NUMAR PARTICIPANTI: INCEPATORI 60 - AVANSATI 60 - OPEN 90 - ELITE 30 , in ordinea inscrierii pe site.

Este un turneu A,asa cum scrie si in anuntul turneului prioritatea este stabilita ''in ordinea inscrierii pe site'',media domnului Ghitu Liviu ii permite inscrierea si la Incepatori si la Avansati dar pe o singura lista din cele 2 amintite anterior.

Back
Sus