Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni dar baietii de la mine de la sala care joaca cu Tenergy 05 si au incercat si paleta mea nu le-a venit sa creada cat de bine seamana Xiomul Sigma Pro cu T05...Si ce le-a placut cel mai mult a fost ca au mai mult control ,restul de calitati T05 ramanand acelasi...Dar ,ma rog, sunt doar pareri..
Unul are un TBS iar celalalt un Donic mai vechi(nu stiu care...).Ideea e ca ei nu se plangeau de paletele lor ci ca le-a placut a mea..si ce setup foloseau ei ? ma gandesc ca poate lemnul tau compensa acolo unde lemnul/lemnele lor nu erau la fel de eficiente ( control , viteza ... ) , nu ?
Trebuie sa pun si eu mana putin pe zeita fetelor de tenis ... mama intergalctica a spinurilor ... si bunica interplanetara a controlului...cel putin asa se intelege ca este Tenergy...am mai inteles un lucru : o prinde boala repede (se uzeaza mult mai repede in comparatie cu Xiom , Donic ...etc.)..gresesc ?
+1
Primul antrenament cu Tenergy am crezut ca am dat peste a opta minune a lumii. Partenerul imi dadea la mana, simteam ca lovesc genial, lumea era a mea. Cand am jucat apoi pe puncte si au venit servele cu efect si preluarile nu prea mai ieseau am inteles ca exista si un revers al medaliei. Dupa o perioada am trecut pana la urma la Tenergy dar dupa cateva luni sunt inca in faza de acomodare cu ele, in cele doua treimi de mai sus. Antrenament antrenament antrenament.
deci 05 pe fh, 05 fx pe rever si lemnul care ar permite un control bun in regim de viteza ar fi?