A fost foarte frumos turneul, e locatia mea favorita, insa prezenta la categoriile u29 si u39 a fost destul de scazuta . Sper ca pot sa vin cu o sugestie pentru urmatoarea editie, intrucat modul de acordare a punctelor mi se pare motivul pentru care nu s-au inscris multi.
Eu cred ca modul de acordare a punctelor trebuie sa se faca conform unui turneu A la acest turneu, decat cel de tip MP+ victorii . Intrucat daca o categorie de varsta are putini jucatori, oportunitatea de a face puncte este foarte mica, mai ales pentru cei din categorii inferioare care joaca contra elitisti.
Adica in situatia in care intr-o grupa de 4 jucatori ,se afla 2 elitisti, 1 Avansat si un Hobby. Daca Hobby castiga contra avansat , iar avansatul are 0 victorii, atunci tot jucatorul avansat o sa primeasca mai multe puncte decat cel de la Hobby. Iar Elitistii, care oricum vor castiga contra cel avansat si hobby, se vor bucura de +2 .
Ca si comparatie, la turneul XIOM sau Butterfly pe echipe , ajungi sa joci intre 5 si 11 meciuri, cu oameni de aceeasi categorie pe care ai sanse sa ii bati . Iar la turneul pe varste ajungi sa joci mai putine meciuri, iar daca faci parte dintr-o categorie inferioara, cu atat mai putine sanse sa castigi ceva.